Klimmen voor kids

Klimmen voor kids

Bij onze vestigingen organiseren we regelmatig het gezellige evenement: klimmen voor kids. Op woensdag 6 december kun je van 13.00 tot 17.00 komen kennis maken met klimmen! Speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De kosten zijn slechts € 5,00 per kind. Kom je ook !???

meer informatie

open klim avond

open klim avond

Op zaterdag 25 november organiseren we bij alle vestigingen van de klimmuur een open klim avond van 19.00 tot 23.00. Speciaal voor alle volwassenen die nog nooit geklommen hebben en nu de ideale kans willen aangrijpen om kennis te maken met het spectaculaire sportklimmen! De kosten zijn deze avond slechts € 5,00 per volwassene inclusief de benodigde materialen.

meer informatie

Vergaderen

Vergaderen

Op een unieke en inspirerende locatie vergaderen? Al onze locaties beschikken over een mooie vergaderzaal met veel mogelijkheden! Vanaf € 135,- per dagdeel.

meer informatie

Basiscursus

Basiscursus

Wil je zelfstandig en veilig leren klimmen en zekeren? Schrijf je dan in voor onze basiscursus. De beste en goedkoopste manier voor volwassenen om met de klimsport te starten.

meer informatie

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. Al vanaf € 21,50 per persoon!

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info