vergaderzaal huren

Actief vergaderen

De Klimmuur heeft verschillende vergaderzalen ter beschikking. Organiseer je een meeting om je plannen naar een hoger niveau te tillen of te brainstormen over het bereiken van de top? Ben je opzoek naar een plek waar je actief kan vergaderen? De vergaderlocaties van De Klimmuur zijn een inspirerende omgeving voor het bedrijf.

Onze zalen beschikken over:

infographic wifiWifi
infographic beamerBeamer
infographic flipoverFlipover

Uiteraard is het mogelijk om het huren van de zaal uit te breiden met een van onze arrangementen. Denk aan ontvangst met een lekker kopje koffie, een goed verzorgde lunch of een gezellige borrel met lekkere hapjes. Het exclusief afhuren van de hele klimhal behoort ook tot de mogelijkheden. De vergaderzalen zijn los te reserveren of in combinatie met een bedrijfsuitje in de Klimmuur.

  

Tip:
Naast Klimmuur Centraal ligt onze sfeervolle vergaderboot. In hartje Amsterdam ontvangen we groepen voor vergaderingen, borrels en feesten.

Prijs
Het huren van een vergaderzaal is al mogelijk vanaf € 135,- per dagdeel. Onze dagdelen lopen van 09:00 – 13:00 uur, 13:00 – 17:00 uur en 17:00 – 21:00 uur. In overleg is het huren buiten deze tijden en per uur ook mogelijk.

Interesse?
Neem dan even contact op voor meer informatie en reserveren.

We hebben ook uitgebreidere arrangementen, bedrijfsuitjes en adviseren je graag. Meer weten? We helpen je graag!

direct contact

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. Al vanaf € 32,50 per persoon!

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info