iets te vieren?

Bij de klimhal zijn we dol op feestjes. Of het nu gaat om een gezellige avond met trouwe bezoekers, een vrijgezellenfeest of bruiloft, wij hebben verstand van feestjes!

Vrijgezellenfeest
Bij ons ben je aan het goede adres voor een avontuurlijk vrijgezellenfeest! Natuurlijk zal de vrijgezel er aan moeten geloven en zullen we hem of haar de hoogste wand in sturen..

Boek je vrijgezellenfeest nu bij de klimmuur via de vestiging van jouw keuze voor slechts € 27,50 per persoon, inclusief een lekker koud biertje na afloop (safety first ;-))

Familiedag
Gezellig met de familie een dag op pad en wel zin in een sportieve uitdaging? Kom gezellig klimmen. Voor €24,50 kun je kennismaken met de klimsport en helpen onze instructeurs je op weg.

Bruiloft
De mooiste dag van je leven vieren in de klimhal? Dat kan! Speciaal voor het bruidspaar wordt de hele hal omgetoverd tot trouwlocatie waar je ook nog eens een knalfeest kan geven. Trouwen kan natuurlijk ook op onze boot in hartje Amsterdam. We vertellen je graag meer!

Jubileum
Een jubileum is altijd een mooie reden voor een feestje. Bestaat je bedrijf 10 jaar? Ben je 10 jaar getrouwd of wordt je juist 10 en wil je je kinderfeestje bij ons vieren? Wij hangen de slingers graag op. Bij de Klimmuur ben je aan het juiste adres om je jubileum te vieren.

Interesse?
Neem dan even contact op met de vestiging van jouw keuze voor meer informatie en reserveren.

We hebben ook uitgebreidere arrangementen, vergadermogelijkheden en adviseren je graag. Meer weten? We helpen je graag!

direct contact

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. Al vanaf € 32,50 per persoon!

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info