teambuilding

Klimmen is een uitstekende teambuildingsactiviteit. Ieder teamlid is van toegevoegde waarde. Alle collega’s kunnen een poging wagen om de top te bereiken, maar niet zonder hulp. Personen die beneden blijven om de klimmer veilig naar boven te begeleiden en letterlijk de touwtjes in handen hebben, zijn onmisbaar in het team. Sportief of niet, iedereen kan een waardevolle rol vervullen.

Fun
Uiteraard is fun tijdens het uitje belangrijk! Collega’s moeten op elkaar vertrouwen en goed communiceren, maar elkaar ook aanmoedigen en toejuichen! Na het klimmen nodigen wij het team graag uit om gezellig wat te drinken aan de bar of gebruik te maken van onze uitgebreide horecamogelijkheden.

Praktisch
Klimmen met je bedrijf kan al vanaf € 24,50 per persoon. Indien gewenst voegen wij extra elementen toe om de teambuilding te bevorderen. Wat dacht je van geblinddoekt naar boven op aanwijzingen van je collega’s? De prijs voor klimmen met uitbreiding is € 29,- p.p. Reserveer nu of neem contact op voor meer informatie.

Interesse?
Klik hier voor meer info of neem even contact op voor meer informatie en reserveren. We hebben ook uitgebreidere arrangementen, vergadermogelijkheden en adviseren je graag.

direct contact

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. Al vanaf € 21,50 per persoon!

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info