vergaderboot

In hartje Amsterdam aan het IJ ligt onze Vergaderboot. Ideaal voor een vergadering, training of brainstorm. Kom even los uit de kantoorsleur en laat je inspireren door onze unieke locatie.

Previous Image
Next Image

info heading

info content

infographic instructie   Wifi
infographic materiaal   Flipover
infographic team     Smart-tv
infographic euro   Prijs op aanvraag

Vergaderen maakt hongerig, daarom bieden wij verschillende arrangementen aan. Denk aan ontvangst met een lekker kopje koffie en gebak, een energie-boost met fruit en repen, een goed verzorgde lunch of een gezellige borrel met lekkere hapjes.

Maak een bezoek aan de Vergaderboot compleet en breid uw programma uit met een leuke activiteit. Denk aan een teambuildingssessie  bij de Klimmuur tegenover de boot. Aan boord kunt u terecht voor een proeverij, cocktailworkshop, yogasessie, lezing of workshop. Bij ons is alles mogelijk.

Wij maken graag een voorstel op maat! Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op en u ontvangt binnen een dag een voorstel.

Tot ziens aan boord van de Vergaderboot!

‘Wat een fantastische locatie! Dank voor de perfecte verzorging. We komen zeker nog eens terug.’

Volg ons ook op onze facebook pagina!

direct contact

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. Al vanaf € 24,50 per persoon!

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info