Klim- en Ski -zomerkamp in de Uithof

jeugdclub klimmen

Klim- en Ski-zomerkamp 2017

5 dagen lekker actief bezig zijn in de sneeuw en op hoogte! Onder professionele begeleiding van ervaren ski-, snowboard- en kliminstructeurs leer je alle kneepjes van deze bergsporten. Elke ochtend krijg je les in skiën en/of snowboarden. Een unieke mogelijkheid om beide wintersporten te beoefenen. Ga je voor het eerst skiën ofsnowboarden……No problem, wij helpen je op weg en leren je op zijn minst de basistechnieken aan. Kan je  al skiën/snowboarden…No problem, gaan wij je nog beter maken en/of nieuwe skills aanleren. Ben je al pro….No problem, ook voor jou is er altijd een uitdaging. Naast het verbeteren van je techniek ga je ook nog kennismaken met andere vormen van je favoriete sport zoals slalom, freestyle, springen in big airbag en meer… We sluiten ook af met een Wilder Kaiser ski/snowboard vaardigheid bewijs en natuurlijk een goodie bag. Na het kamp kan je nog een maand gratis gebruiken maken van de sneeuwbaan(materiaal niet inbegrepen)en proeftraining bij de Snowclub De Uithof(september2017). Tussen de middag krijg je een gezonde stevige lunch en s’avonds kan je blijven eten. 

Tijdens dit avontuurlijke kamp gaan we ook veel klimmen op onze klimwand. Het heet niet voor niets een ski- en klimkamp. Die klimwand is wel 21 meter hoog. Je leert tijdens dit kamp zelfstandig klimmen en zekeren. Een verantwoordelijke taak!

-Hoe bedien je de touwen?

-Hoe controleer je elkaar?

-Hoe gaat dat zekeren eigenlijk precies?

-Wat zijn de basis technieken van het klimmen? 

Een hele stapel vragen die we tijdens de lessen gaan beantwoorden. Daarnaast doen we natuurlijk allemaal leuke, spannende en uitdagende oefeningen en spelletjes om jou beter te leren klimmen. Zo leer je de fijne kneepjes van het klimmen en touwtechnieken. We werken ernaar toe dat je na dit kamp helemaal zelfstandig leert klimmen en zekeren en je K2 diploma haalt. Hiermee kun je vervolgens ook doorstromen naar de jeugdclub! Je klimt dan natuurlijk nog steeds onder het toeziend oog van één van onze jeugdtrainers. Kom het maar proberen! Na afloop van het kamp krijg je van ons ook nog een gratis maandabonnement waarin je zoveel kan klimmen als je wil binnen de jeugdtijden.

De week wordt afgesloten met een gezamenlijk hapje en drankje waarbij ook de ouders welkom zijn!!

Voor wie? 
van 10 t/m 14 jaar (start bij min.6 deelnemers)

Wanneer?
2e week zomervakantie(17 t/m 21 juli)

Prijs
325  euro/350 euro       incl avondeten

Schrijf je snel in via: skischool@deuithof.nl of via uithof@klimmen.nl 

< Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. Al vanaf € 21,50 per persoon!

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info