nieuws & agenda

Opening boulderhal de Fabriek

Opening boulderhal de Fabriek

Op zondag 23 september open we onze nieuwe boulderhal in Haarlem: de Fabriek! Vanaf 13.00 kun je op die dag langs komen om de hal te bekijken en lekker te komen boulderen. Pak dus je agenda en blokkeer die datum!

Prijsverhoging de klimmuur – per 1 september 2018

Prijsverhoging de klimmuur – per 1 september 2018

Let op! Per 1 september 2018 verhogen we bij de klimmuur onze prijzen. Tot die tijd kunt u alle producten nog aanschaffen voor het oude tarief! Deze producten blijven natuurlijk ook geldig na de prijsverhoging. Onze nieuwe prijzen kunt u

Staalprijs 2018

Staalprijs 2018

  De beklimbare glazen klimwand bij Klimmuur Centraal is genomineerd voor de nationale staalprijs 2018! Want het is niet alleen maar glas, dat glas zit gemonteerd op een beweegbare stalen constructie. We proberen niet alleen met klimmen innovatief te zijn.

open klim avond – zaterdag 10 maart

open klim avond – zaterdag 10 maart

Op zaterdag 10 maart organiseren we bij de klimmuur een open klim avond van 19.00 tot 23.00. Speciaal voor alle volwassenen die nog nooit geklommen hebben en nu de ideale kans willen aangrijpen om kennis te maken met het spectaculaire

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. Al vanaf € 24,50 per persoon!

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info