jeugdclub klimmuur den Haag

De Jeugdclub in Den Haag staat open voor iedereen die wil en/of kan klimmen. De Jeugdclub is op zaterdag vanaf 10:00 uur tot wanneer je uitgeput bent.

Jeugdcursus
Heb je het een keer geprobeerd en wil je wel vaker klimmen? Dan kun je je opgeven voor de jeugdcursus. Daar leer je hoe je veilig kan klimmen en zekeren. Na het behalen van je zekerbewijs mag je zelfstandig klimmen en hoor je bij De Jeugdclub.

Kidsclub
Ben je tussen de 6 en 10 jaar, en vind je klimmen leuk, dan is onze Kidsclub echt iets voor jou! Je gaat met enthousiaste leeftijdsgenoten aan de slag en ontdekt zo de klimsport. Het is een middag vol spel en klimactiviteiten. Heerlijk voor de jongere klimmertjes. Indien nodig wordt er wat hulp van de ouders/begeleiders gevraagd bij het zekeren. We zijn deze club nog aan het opstarten. Maar ben je enthousiast geworden meld je dan aan via jeugdclub.denhaag@deklimmuur.nl. Zodra we alles hebben opgestart krijg je van ons een mail dat je mee mag doen met een proefles. De KidsClub zal gaan plaats vinden op de woensdag middag.

En daarna?
Als je tien jaar bent kun je doorstromen naar onze jeugdcursus waarbij je zelf leert hoe je veilig en zelfstandig kunt klimmen en zekeren! Daarna kun je meedoen met onze Jeugdclub. Super gezellig!

Contact
Via de e-mail en het mededelingenbord bij de trap, houden we je op de hoogte van alle activiteiten, die er georganiseerd worden. Je kunt denken aan wedstrijden, klimmen in België/Frankrijk, gastlessen, klimuitstapjes, klimspelcircuit etc. Hartstikke leuk dus!

Buiten klimmen
De Jeugdclub Den Haag werkt samen met de NKBV. Hierdoor is het mogelijk om op een verantwoorde manier met de jeugd buiten te klimmen. Twee keer per jaar organiseren we een weekend speciaal voor de jeugd. We gaan dan klimmen in bv. België of Frankrijk. De ene keer slapen we in een hut en de andere keer camperen we vlakbij een klimgebied.Om mee te mogen met deze klimweekenden moet je lid zijn van de NKBV.

Op onze Facebook-pagina vind je foto’s en verslagjes van recente activiteiten die zijn geweest.

JGDCLB de Klimmuur
Jeugdclubbegeleiders: Femke en Michiel van der Wilt, Frank Dalhuisen, Rogier van Zijp, Lotte Hartkamp en Myrthe Willemsen.
Jeugdcursus docent: Moon Spang
e-mail: jeugdclub.denhaag@deklimmuur.nl
telefoon: 070-3599229

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. Al vanaf € 21,50 per persoon!

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info