klimmen en boulderen bij Klimmuur Den Haag

klimmen
Bij Klimmuur Den Haag is het aanbod voor het klimmen zeer uitgebreid, zowel voor de beginner als voor de gevorderde klimmer. De wanden variëren van iets kortere liggende wanden tot de lange overhang van bijna 22 meter hoogte.
Verdeeld over 39 touwen zijn er ongeveer 130 routes tussen de 3 en 8a.
Als het weer het toe laat kan er ook op de buitenwand voorgeklommen worden.

boulderen
Boulderen is klimmen zonder touw. Een paar passen boven de grond, soms iets hoger. Boulderen is de essentie van klimmen: kracht, techniek, inzicht en doorzettingsvermogen maken of je de boulder klimt…. of niet.
Om je klimniveau op te schroeven is er geen betere manier dan regelmatig te boulderen. Naast het feit dat je kracht en techniek toenemen is het ook een zeer sociaal aspect van de klimsport. Je bouldert vaak met anderen en stimuleert je elkaar om juist die ene lastige boulder te halen. In onze vestiging hebben we een doorlopende bouldercompetitie. Elke ronde heeft een looptijd van twee maanden. Je kunt meedoen op elk niveau!

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. Al vanaf € 32,50 per persoon!

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info