beest
Competitie Beast-Mode On!
Beast-Mode On! is onze lokale bouldercompetitie!

Speciaal voor de openingsset hebben we zo’n 40 vette competitieboulders gebouwd van verschillende niveaus die worden aangegeven met een specifieke kleur. Probeer in 8-10 weken tijd zoveel mogelijk van de competitieboulders te “toppen”. Dat betekent dat je het einde van de boulder succesvol hebt gehaald. Je kan extra punten krijgen voor een “flash”. Dit betekent dat je de boulder in je eerste poging succelvol hebt gehaald.

Deelnemen
Meedoen aan de competitie is helemaal gratis! Je betaald alleen voor je entree. Wil je niet meedoen aan de competitie? Geen probleem! De hal blijft tijdens competities gewoon open voor iedereen!

Heb je niet alle boulders uit kunnen klimmen op de dag van de competitie? Geen zorgen! De boulders blijven nog een aantal weken zitten zodat je ze tóch nog uit kan klimmen! Houdt Toplogger in de gaten voor de start en eindtijd van deze competitie en de competities die volgen!

Toplogger
De punten hou je zelf bij met de “toplogger” app op je telefoon. Hiermee houden we bij hoeveel punten iedereen heeft en wordt er automatisch een ranglijst gegenereerd. Na een aantal weken is de competitie afgelopen en worden de laatste scores vastgesteld. We hebben een toffe prijs voor de winnaars, maar ook een loting met prijzen voor alle mensen die hebben meegedaan.
Download de App
Toplogger is een gratis app waarop je je boulders kunt loggen. Zie wat je al hebt getopt en welke boulders je nog moet doen. Download de app of gebruik onderstaande link.