Kinderfeestje

Kinderfeestje

Ben je binnenkort jarig? Vier je verjaardag bij Beest Boulders en geniet van een spannende en sportieve middag!

   1,5 uur

   vanaf 7 jaar, per 3 kinderen 1 volwassene

   24,50 per kind

   inclusief pannenkoeken & limonade

  Het Lab, Beest Boulders Den Haag

Vier je partijtje!
Ben je binnenkort jarig? Vier je verjaardag bij Beest boulders!
Wij zorgen voor een feestelijk versierde tafel met onbeperkt limonade, een onwijs leuke boulderles en na afloop heerlijke pannenkoeken. Voor en-/of na de les is er ruimte om cadeaus uit te pakken en eventueel te genieten van een zelf meegebrachte taart.

Tijdens de boulderles zal de instructeur jou en je vriendjes in 1,5 uur alles leren over het boulderen door middel van verschillende leuke uitdagingen en spellen.
De kosten voor het vieren van een kinderfeestje bij Beest zijn €24,50 per kind. Neem sportieve kleding mee. Tijdens het kinderfeestje dient er minimaal één volwassenen per drie kinderen mee te komen die de kinderen actief begeleidt. De minimale leeftijd om een kinderfeestje te boeken is 7 jaar.

Praktische informatie kinderfeestje
  • Per 2 à 3 kinderen dient er één volwassene aanwezig te zijn voor het zekeren. Kom je met 10 kinderen, dan moeten er dus minimaal 4 volwassenen zijn.
  • Kinderfeestjes kunnen worden geboekt op maandag t/m zaterdag overdag. Op zondag kunnen er bij ons geen kinderfeestjes worden geboekt.
  • Eigen consumpties meenemen is niet toegestaan. Een verjaardagstaart meenemen mag wel! We horen dit graag van tevoren.
  • De minimale leeftijd voor de deelnemers is 7 jaar.
Kosten
Een kinderfeestje kost € 24,50 per kind. Dit is inclusief instructie en het boulderen. Ook de pannenkoeken, limonade en diploma zijn inbegrepen. Een volwassene hoeft niets te betalen. Alle kinderen zijn verplicht klimschoenen te gebruiken. De huur van klimschoenen zit inbegrepen in de prijs.