Beest Boulders Den Haag

Waldorpstraat 15F
2521 CA Den Haag
070 785 2503

   openingstijden

   route

   like ons

   volg ons

de Klimmuur, Beest Boulders en de Fabriek
De Klimmuur is onderdeel van een grotere familie! We werken samen met Beest Boulders en boulderhal de Fabriek. Bij zowel Beest Boulders als boulderhal de Fabriek kun je boulderen.

Het abonnement wat je afsluit bij de klimmuur is ook geldig bij Beest Boulders en bij boulderhal de Fabriek.

Vestigingen Beest Boulders en boulderhal de Fabriek

Beest Boulders
Amsterdam – het lab
Amsterdam
Den Haag
Rotterdam
Antwerpen
Leiden – coming soon


boulderhal de Fabriek

Haarlem
Hoofddorp

Beest Boulders
Onze derde en nieuwste boulderhal is gevestigd in het gebouw ‘The Globe’ in Den Haag, direct gelegen naast het treinstation Den Haag Hollands Spoor. Beest Boulders is goed bereikbaar met het ov én de fiets. Ook is er voldoende parkeergelegenheid rondom The Globe. In hetzelfde pand zit ook Klimmuur Hollands Spoor. Alles voor de klimmer én boulderaar onder 1 dak!

Beest Boulders heeft ruim 220 verschillende boulders met genoeg variatie voor ieder niveau! Daarnaast worden de boulders iedere week ververst en komen er toffe nieuwe boulders bij.

Naast de boulders hebben we ook een vernieuwde trainingsruimte en yogaruimte voor het nodige train- en stretchwerk! Ook hebben we iedere week een gratis inloopspreekuur van onze huisfysiotherapeut gespecialiseerd in klimgerelateerde blessures. Klik hier om een afspraak in te plannen met onze huisfysio Jelle.

Restaurant
Heb je trek na het boulderen of zin in een heerlijke cappuccino? Geen enkel probleem! Haal je lunch, avondeten, snacks en andere lekkernijen bij onze bar. Alles uit eigen keuken!
Winkel
In onze uitgebreide winkel vindt je alles wat je nodig hebt voor je klim- en boulderactiviteiten. Voor persoonlijk advies en vragen over producten kan je altijd bij het personeel terecht!