Coronavirus

Corona update 22 december 2022

We zijn tijdelijk gesloten tot 14 januari 2022.

Sinds zondag 19 december hebben wij onze deuren moeten sluiten vanwege de nieuwe corona maatregelen. Helaas zijn we door deze lockdown tijdelijk gesloten tot (waarschijnlijk) 14 januari.

We hadden enorm gehoopt open te kunnen blijven en vinden sport superbelangrijk! We hebben enorm genoten om jullie enthousiast en fanatiek te zien klimmen/boulderen bij ons. We gaan jullie dan ook enorm missen in deze periode en hopen jullie dan ook snel weer in de hal te zien. Tijdens de vorige lockdown hebben een hoop mensen ons gesteund door hun abonnement actief te laten. We zijn hier enorm dankbaar voor!

Op deze pagina vind je meer informatie over de abonnementen:

Alle klimmers met een incasso abonnement hebben van ons een mail ontvangen met informatie. Heb je deze niet ontvangen, laat het ons weten! Dan zorgen we ervoor dat je deze mail alsnog ontvangt.

Heb je een incasso abonnement en wil je deze voor de lockdown periode laten pauzeren dan kan dit. Stuur hiervoor een e-mail naar: incasso@deklimmuur.nl. Vergeet niet je voor- en achternaam, pasnummer en hal van afsluiten hierin te benoemen. Let op: Je incasso-abonnement is dan gepauzeerd totdat we weer open kunnen. Vanaf dat moment wordt je incasso-abonnement automatisch geactiveerd.

Voor alle overige vragen over de dagkaarten/abonnementen kan je een mailtje sturen naar de info-mail van jouw vestiging.

We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen (via onze website en Instagram/facebook). En mail ons met eventuele vragen. Hopelijk kunnen we snel weer open!

We wensen iedereen veel sterkte de komende tijd en namens het gehele team; blijf gezond en let een beetje op elkaar! Samen komen we deze periode te boven. We hopen jullie dan ook snel weer in de hal terug te zien!

Liefs,

Team De Klimmuur, het Lab en Beest

Neem contact op

Wil je contact met één van onze vestigingen?
Vul dan ons contactformulier hier onder in.