corona

COVID-19 en De Klimmuur

We zijn weer open!

  Andere openingstijden

  Beperkte bezoekersaantallen

  Klimmuur pas verplicht

  Houd je aan de RIVM-regels

Welke maatregelen hebben we getroffen?

Vanaf 1 juli zijn we weer open.

Om te kunnen klimmen/ boulderen bij onze vestigingen dienen we ons aan de maatregelen van het RIVM te houden, vandaar dat we werken met reserveringen.. Dit kan per vestiging verschillen, bij sommige vestigingen is bijvoorbeeld het reserveren overdag niet nodig. Kijk daarom even op de reserveringspagina van de vestiging waar je wilt klimmen of boulderen voor meer informatie.

Ben je nog niet geregistreerd, dan kunnen we bij de hal een pasje voor je aanmaken. Dit pasje is verplicht, zodat je automatisch kunt inchecken. De kosten voor dit pasje zijn eenmalig €5,-.

Per vestiging is het zo ingericht dat iedereen onderling altijd minimaal 1,5 meter afstand kan houden. Onze medewerkers houden deze 1,5 meter afstand strikt in de gaten. Bij alle vestigingen de mogelijkheid om handen te wassen. We verzoeken jullie bij binnenkomst je handen te wassen en de 1,5 meter afstand onderling te respecteren tijdens een bezoek aan één van onze vestigingen.

Reserveren.

Naast kennismakingslessen,  cursussen en trainingen is het nu ook nodig om de je klim of bouldersessie te reserveren.

Er zijn twee reserveringsmogelijkheden:

  • Dagkaart: Deze reservering is bedoeld voor klimmers en boulderaars die geen abonnement bij De Klimmuur hebben en dus een losse entree moeten betalen.
  • Dagkaart met abonnement: Deze reservering is bedoeld voor klimmers die een abonnement of strippenkaart bij De Klimmuur hebben en via deze weg entree tot de hal hebben. Aan deze reservering zijn geen kosten verbonden. Let op, als je geen actief abonnement op je pasje hebt staan is je boeking niet geldig en wordt deze automatisch uit de agenda verwijderd.

Let op. Heb je een reservering gemaakt, dan is het NIET mogelijk deze te verzetten. Ook geven we geen geld terug op dagkaarten.