corona

COVID-19 en De Klimmuur

Op deze pagina kun je de aanpassingen vinden die we hebben doorgevoerd met betrekking tot het corona virus.

  Andere openingstijden

  Houd je aan de RIVM-regels

  Beperkte bezoekersaantallen. 50 maximaal

  Klimmuur pas verplicht

Welke maatregelen hebben we getroffen?

Bij het klimmen/ boulderen bij onze vestigingen dienen we ons aan de maatregelen van het RIVM te houden. Om de bezoekersaantallen te kunnen reguleren werken we met reserveringen.
Kijk even op de reserveringspagina van de vestiging waar je wilt klimmen of boulderen voor meer informatie.

Ben je nog niet bij ons geregistreerd, dan maken we bij de hal een pasje voor je aan.
Het hebben van een pasje is verplicht om contactloos te kunnen inchecken met je online gekochte dagkaart. De kosten voor dit pasje zijn eenmalig € 5,-.

Per vestiging is het zo ingericht dat iedereen onderling altijd minimaal 1,5 meter afstand kan houden.
Onze medewerkers houden deze 1,5 meter afstand strikt in de gaten maar we vragen jullie om hier zélf ontzettend goed rekening mee te houden.

Ook vragen we jullie om bij binnenkomst, bij vertrek en eventueel tussendoor je handen te wassen. Daarnaast verzoeken we je om meteen naar huis te gaan als je tijdsblok is afgelopen.

Reserveren.

Reserveren is verplicht

Naast kennismakingslessen,  cursussen en trainingen is het nu ook nodig om je klim of bouldersessie te reserveren.

Er zijn twee reserveringsmogelijkheden:

  • Dagkaart: Deze reservering is bedoeld voor klimmers en boulderaars die geen abonnement bij De Klimmuur hebben en dus een losse entree moeten betalen.
  • Dagkaart met abonnement: Deze reservering is bedoeld voor klimmers die een abonnement of strippenkaart bij De Klimmuur hebben en via deze weg entree tot de hal hebben. Aan deze reservering zijn geen kosten verbonden. Let op, als je geen actief abonnement op je pasje hebt staan is je boeking niet geldig en wordt deze automatisch uit de agenda verwijderd.

Let op. Heb je een reservering gemaakt, dan is het NIET mogelijk deze te verzetten. Ook geven we geen geld terug op dagkaarten.