fbpx

de klimmuur

Eind jaren ’80 van de vorige eeuw ontstonden de eerste klimmuren in Nederland. De eerste echte klimmuur opende op 11 september 1992 z’n deuren in Haarlem. Wie had er toen enig idee wat een klimmuur is. In die tijd hadden we veel uit te leggen. Tijden zijn veranderd, bijna elke puber in Nederland is ooit met een kinderpartijtje of nu met school bij een klimmuur geweest. Bijna iedereen weet wat een klimmuur is.

Ons bedrijf heeft inmiddels 5 vestigingen in de Randstad van Nederland. In januari 2013 zijn de vestigingen van Steeppart en De Klimmuur samen gevoegd. U kunt bij ons terecht in Amsterdam, Den Haag (2 vestigingen), Haarlem en Rotterdam.

kom ook eens klimmen!

In een gezellige en veilige omgeving kun je bij ons leren klimmen. Als beginner helpen we je op weg bij het kennis maken met de bergsport. Je kunt een beginnerscursus volgens van vier lessen, maar ook een eenmalige introductieles. Natuurlijk voelt de meer ervaren sportklimmer zich ook thuis bij ons. Onze wanden variëren van liggende wanden tot spectaculaire daken en overhangen met een hoogte tot eenentwintig meter!

kinderen

Kinderen vanaf een jaar of 8 vieren dikwijls hun kinderpartijtje bij ons. Je kunt dan zelf een taart mee nemen, en aan het eind kun je bij ons pannenkoeken bestellen. En de kinderen gaan met een heus certificaat naar huis ! Voor kinderen, die vaker willen klimmen is er de jeugdcursus van vier lessen. En daarna kunnen ze doorstromen naar onze eigen kinderclub.

groepen & bedrijven

Voor bedrijven hebben wij op de verschillende locaties verschillende soorten arrangementen beschikbaar. Je kunt avontuurlijk vergaderen bij ons, een combinatie van werk en ontspannende inspanning. Je kunt een ook gewoon een lunch combineren met klimmen, skiën, karten of duiken, afhankelijk van de locatie. En je kunt een activiteit combineren met een workshop jongleren of bijvoorbeeld een inspirerende (dia)lezing. Arrangementen zijn eigenlijk altijd maatwerk. Vraag ons er naar, en we komen met een op maat geschreven voorstel.

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info