fbpx

online reservation

We are opened again!

 

Vanaf maandag 11 mei mag er buiten gesport worden. We hebben deze kans aangegrepen! Den Haag de Uithof heeft een buitenwand die we toevallig 2 jaar geleden vernieuwd hebben. Daar kon direct geklommen worden. Ook zijn we hard aan het werk gegaan om zoveel mogelijk buiten boulderwanden te bouwen. Inmiddels hebben Klimmuur Rotterdam, Het Lab Amsterdam en Klimmuur Amsterdam Centraal supergave boulderwanden staan.

 

Om te kunnen klimmen/ boulderen bij onze buitenlocaties dienen we ons aan de maatregelen van het RIVM te houden, vandaar dat we werken met reserveringen. Elk half uur zijn er een aantal plekken beschikbaar voor klimmers die geregistreerd zijn bij De Klimmuur.
Ben je nog niet geregistreerd, dan kunnen we, bij de hal een pasje voor je aanmaken. Dit pasje is verplicht, zodat je automatisch kunt inchecken. De kosten voor dit pasje zijn eenmalig €5,-. Als je hebt gereserveerd heb je twee uur de tijd om te klimmen of boulderen. Op deze manier is er nooit meer dan 1 persoon per 10 m2 aanwezig. Kom je iets later aan dan dat je hebt gereserveerd, dan wordt je klimtijd korter. Zorg ervoor dat je op tijd bent. Verder houden onze medewerkers de 1,5 meter strikt in de gaten en is er bij alle vestigingen de mogelijkheid om handen te wassen.

 

Er zijn twee reserveringsmogelijkheden:

 

Dagkaart: Deze reservering is bedoeld voor klimmers en boulderaars die geen abonnement bij De Klimmuur hebben en dus een losse entree moeten betalen.

 

Dagkaart met abonnement: Deze reservering is bedoeld voor klimmers die een abonnement of strippenkaart bij De Klimmuur hebben en via deze weg entree tot de hal hebben. Aan deze reservering zijn geen kosten verbonden. Let op, als je geen actief abonnement op je pasje hebt staan is je boeking niet geldig en wordt deze automatisch uit de agenda verwijderd.

 

Let op. Heb je een reservering gemaakt, dan is het NIET mogelijk deze te verzetten. Ook geven we geen geld terug op dagkaarten.

 

Vanaf 1 juni is ook onze horeca geopend. Bij elke boulder/klimreservering krijg je van ons automatisch 1 uur koffie drinken of borrelen in je reservering erbij.

 

Dagkaart de Uithof   Dagkaart de Uithof abonnementhouders
reserveer een dagkaart klimmen   reserveer een dagkaart voor abonnementhouders
book now   book now
     
Dagkaart Rotterdam   Dagkaart Rotterdam abonnementhouders
reserveer een dagkaart boulderen   reserveer een dagkaart voor abonnementhouders
book now   book now
     
Dagkaart het Lab   Dagkaart het Lab abonnementhouders
reserveer een dagkaart boulderen   reserveer een dagkaart voor abonnementhouders
book now   book now
     
Dagkaart Centraal   Dagkaart Centraal abonnementhouders
reserveer een dagkaart boulderen   reserveer een dagkaart voor abonnementhouders
book now   book now

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

An introduction to climbing

Would you like to have a go at climbing? Take an introductory lesson!

find out more

Groups and companies

Climbing with your colleagues is the ideal activity for a team meeting. Come try it out and reach with your team the top. 

more info

Kids birthday parties

Have your birthday party with us and invite all your friends!

find out more