fbpx

Vergaderzaal huren

Actief vergaderen

Op zoek naar een niet-zo-standaard ruimte om te vergaderen? Liever actief vergaderen en spijkers met koppen slaan? In onze zeven vestigingen zijn verschillende vergaderruimtes beschikbaar. De één nog unieker dan de ander en allemaal geschikt om de meeting naar een hoger niveau te tillen. Brainstormen over het bereiken van de top of een kick-off met het gehele bedrijf? De ruimtes zijn beschikbaar van 5 tot en met 1000+ personen. Je kunt namelijk ook onze gehele locatie afhuren. Onderstaande foto slider toont een impressie van de mogelijkheden.

Alle locaties beschikken over gratis wireless internet. Mogelijkheden tot een beamer en een flipover zijn beschikbaar tegen een meerprijs. 

Previous Image
Next Image

info heading

info content

 

Arrangementen

Bij het huren van een ruimte kun je gebruik maken van de mogelijkheden die onze arrangementen bieden. Denk aan ontvangst met een lekker kopje koffie of thee, een goed verzorgde lunch of een gezellige borrel met lekkere hapjes. 

Actieve afsluiting

Willen jullie de meeting combineren met een groepsactiviteit om de onderlinge band sterker te maken? Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden, zoals een klimbeleving of boulderclinic. 

  

Kosten

De ruimtes zijn beschikbaar per uur, dagdeel of hele dag. Dagdelen bestaan uit tijdsperiodes van 9:00 tot 13:00, 13:00 tot 17:00 en 17:00 tot 21:00 uur. Onze verschillende locaties bieden ruimte voor een verschillend aantal personen. De kosten voor de verschillende ruimtes lopen uiteen, door de mogelijkheden die beschikbaar zijn. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Wij sturen u graag een offerte op maat

 

Vraag een offerte aan

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info