fbpx

Groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten bij De Klimmuur

Bij De Klimmuur kun je sinds 1992 terecht om te klimmen. De Klimmuur is in deze periode uitgebreid tot zeven locaties. Hier kan niet alleen geklommen worden, maar ook kun je hier terecht om het boulderen te leren kennen. Het aanbod van groepsactiviteiten, zoals bedrijfsuitjes en teambuilding opdrachten is zeer uitgebreid, lees snel verder.

Klimbeleving

In Haarlem, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam kun je terecht voor verschillende groepsactiviteiten. De klimbeleving is een uitgebreide groepsactiviteit. Anderhalf uur lang staat een gecertificeerde kliminstructeur actief voor jullie klaar om alle facetten van het klimmen bij te brengen. Veiligheid, plezier, vertrouwen en techniek worden behandeld in deze klimbeleving. Het allerbelangrijkste tijdens deze groepsactiviteit is: Samen naar de top! De één zekert en de ander klimt. Iedereen vervult een waardevolle rol tijdens de klimbeleving. Ieder lid van het team krijgt van ons een klimgordel en klimschoenen aangemeten. Je gaat een echte klimmer de muur op.

Collega’s moeten op elkaar vertrouwen, goed communiceren, elkaar aanmoedigen en toejuichen! Kan je niet wachten totdat jullie kunnen gaan klimmen? Vraag direct een offerte aan en boek de klimbeleving  voor €32,50 per persoon, inclusief klimgordel en klimschoenen.

Naast de klimbeleving biedt De Klimmuur ook de kennismakingsles. Hierbij helpt de instructeur jullie op weg. Het team krijgt uitleg over veiligheid, vertrouwen en vooral plezier tijdens het klimmen. Ook bij deze les hebben jullie zelf de touwtjes in handen. Het teamlid op de grond zekert diegene aan de muur. De instructeur is aanwezig om vragen te beantwoorden en bewaakt de veiligheid tijdens het klimmen. Jullie kunnen met schone sportschoenen gaan klimmen of klimschoenen huren voor een meerprijs van €4,-. Het team is 1,5 uur bezig met klimmen, enthousiastelingen kunnen door klimmen wanneer de veiligheid dit toelaat. De kennismakingsles is inclusief klimgordel en bedraagt €24,50 per persoon.

Na het klimmen nodigen wij het team graag uit om gezellig wat te drinken aan de bar of gebruik te maken van onze uitgebreide horeca mogelijkheden. 

Boulderbeleving

Sinds 2017 heeft De Klimmuur zich uitgebreid met twee bouldermuren. Het Lab Amsterdam en De Fabriek in Haarlem zijn speciaal ingericht op de populaire sport boulderen. In het voorjaar van 2019 wordt de derde bouldermuur geopend in Den Haag. Precies naast Klimmuur Den Haag HS. Ook onze andere klimlocaties zijn voorzien van een bouldergedeelte. Muren tot maximaal 4,5 meter worden beklommen zonder touw! De boulderroutes zijn gerangschikt op niveau, waardoor de groepsactiviteit voor iedereen geschikt is. Tijdens de boulderbeleving krijgen jullie een uitleg over veiligheid, balans, kracht en vertrouwen, ook hier staat plezier voorop. Elkaar motiveren en stimuleren om nog één route te bedwingen of juist een moeilijkere boulderroute te klimmen verwachten wij van het hele team.

Willen jullie deze boulderbeleving ondergaan voor €24,50 per persoon? Vraag direct een offerte aan! Ongeveer 1,5 uur is het team bezig met het boulderen. Enthousiastelingen kunnen hierna gratis doorgaan.

Teambuilding opdrachten

Op zoek naar een grotere uitdaging voor het team en willen jullie de groepsactiviteit uitbreiden met teambuilding opdrachten? Lees dan nog even door.  

Vraag een offerte aan

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info