fbpx

Teambuilding

Teambuilding opdrachten

Is klimmen of boulderen niet uitdagend genoeg voor jullie team? Zijn jullie opzoek om de band tussen collega’s nog sterker te maken? Met onze teambuilding opdrachten kunnen jullie de grenzen opzoeken. Je kunt met een blinddoek gaan klimmen. De collega’s moeten de klimmer naar boven sturen op aanwijzingen en support. Communicatie is de sleutel in deze groepsactiviteit. Of wat dachten jullie van ovenwanten? Dat is natuurlijk lastig vasthouden. Door deze twee opties wordt niet alleen de band sterker onder elkaar, de lachspieren worden ook geprikkeld.

Per locatie kunnen wij de volgende teambuilding opdrachten bieden: 
In alle vestigingen van De Klimmuur kun je terecht om de volgende activiteiten te ondernemen
Yoga, jongleren, cocktailworkshop of een inspirerende lezing.
In Rotterdam kunnen jullie je laten onderdompelen in een 6-kamp.

De teambuilding opdrachten kunnen wij voor een meerprijs meenemen in de offerte voor een groepsactiviteit. Vraag direct een offerte aan en je ontvangt zo snel mogelijk een offerte.

Arrangementen 

Voor, tijdens en na de groepsactiviteiten bieden wij verschillende arrangementen aan, zoals: koffie en thee met wat lekkers, een borrelplank, lunch of diner.  

Ben je opzoek naar een locatie waarin jouw team zich even af kan zonderen? Wij bieden in onze verschillende vestigingen een vergaderruimte aan. Wij noemen dit Actief Vergaderen. Bekijk snel de mogelijkheden voor jullie team.

Vraag een offerte aan

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info