fbpx

kinderen

Bij de klimmuur hebben we een zeer uitgebreide keus in mogelijkheden voor kinderen en  jeugd. Er worden bij ons kinderpartijtjes gehouden, en onze jeugdclub is heel actief.

Een kinderfeestje bij de klimmuur is vast het spannendste wat je ooit gedaan hebt! Durf jij tot de top te klimmen? Bij sommige van onze vestigingen is dat wel tot 21 meter hoog! Natuurlijk zorgen wij nog voor pannenkoeken en limonade. Trots kun jij vervolgens met jouw klim-diploma op zak naar huis. O ja, we hebben nog wel wat volwassenen nodig om jullie te helpen bij het klimmen.

Heb je nog nooit geklommen? Volg dan een introductieles waarbij je onder begeleiding van een instructeur kennis maakt met de klimsport! Neem wel een volwassene mee om je te zekeren.

Voor de jeugd die meer wil leren van de sport bieden we een jeugdcursus aan. In 4 lessen leer je zelfstandig klimmen en zekeren en kun je daarna meedraaien met onze jeugdclub. Elke week trainingsoefeningen doen, maar ook spelletjes en leuke evenementen. Op deze manier maak je spelenderwijs kennis met de leukste sport van Nederland!

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info