fbpx

boulderen

Voor iedereen die de smaak van het klimmen helemaal te pakken heeft, ligt de volgende uitdaging alweer om de hoek. Het boulderen! Boulderen is een explosieve en dynamische tak van de klimsport, die naast erg sociaal ook erg uitdagend is. Boulders zijn korte klimuitdagingen tot maximaal 4 meter hoog. Je bent niet gezekerd aan een touw, maar klimt boven grote valmatten. Van liggende wanden tot steil achterover klimmen, boulderen heeft het allemaal.

In de verschillende vestigingen lopen actieve boulder-competities. Er zijn continu nieuwe uitdagingen het hele jaar door. Van eenvoudige inkomers tot super moeilijke boulders. Meer dan genoeg uitdaging!

Boulderen is een behoorlijk sociale sport, meer nog dan het klimmen.
En dat maakt het toch wel heel erg leuk !

Bij de klimmuur hebben we inmiddels drie speciale boulder-vestigingen. Amsterdam (het lab), Den Haag (Beest Boulders) en eentje in Haarlem (de Fabriek).

Bij twee van onze vestigingen is een zeer groot bouldergedeelte bijgebouwd. Bijna een boulderhal op zich! Dat is bij onze vestiging in Amsterdam (Klimmuur Centraal) en bij onze vestiging in Den Haag (de Uithof).

Wil je kennis maken met het boulderen? Je kunt gewoon langskomen bij onze boulder vestigingen, dan helpen we je op weg. Kinderen moeten wel altijd onder begeleiding van een volwassene komen boulderen. Deze volwassene kan zelf ook mee doen! Je betaalt alleen voor de entree en de kosten van de huurschoenen. Bij elkaar is dit € 13,00 per kind en € 15,50 per volwassene.

Vindt je het prettig dat we weten dat je komt en met hoeveel mensen? Dan kun je ook even reserveren! Dan staan we voor je klaar. 

reserveer online

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info