fbpx

jeugdcursus

Als je 10 jaar of ouder bent en je wilt zelfstandig leren klimmen en zekeren, volg dan onze jeugdcursus. Deze cursus is bedoeld voor kinderen die net een kennismakingsles hebben gevolgd en de sport in willen duiken of kinderen die al wat vaker hebben geklommen onder begeleiding van een volwassene en het nu zelf willen kunnen!

De jeugdcursus bestaat uit vier lessen op zaterdag ochtend en begint op de eerste zaterdag van elke maand. De cursus gaat door bij 4 aanmeldingen of meer. Hou er rekening mee dat we in de zomer maanden (juli en augustus) een rustige periode hebben in de klimmuur. De kans dat de cursus dan door gaat is niet erg groot.

Bij de jeugdcursus leer je zelfstandig klimmen en zekeren. Een verantwoordelijke taak! Hoe bedien je de touwen? Hoe controleer je elkaar? Hoe gaat dat zekeren eigenlijk precies? Wat zijn de basis technieken van het klimmen? Een hele stapel vragen die we tijdens de lessen gaan beantwoorden. We werken ernaar toe dat je in vier lessen zelfstandig leert klimmen en zekeren. Hierna kun je doorstromen naar de jeugdclub!

De cursus kost € 79,00. Deze prijs is inclusief de entree, de lessen en de materialen die je nodig hebt. Als je de cursus met goed gevolg afsluit, krijg je van de klimmuur in de maand aansluitend aan de cursus de entree gratis (dat is wel exclusief de huur van de materialen). Je hoeft dus de maand na de cursus geen entree te betalen en kun je veel komen klimmen!

Amsterdam Haarlem De Uithof Hollands Spoor Rotterdam

reserveer online

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info