fbpx

jeugdclub

klimmen is iets voor jou !

Heb je de smaak van het klimmen helemaal te pakken? Wil je verder met klimmen? Kom dan meedoen met onze jeugdclub. Want daar ben je dan lid van. Super leuk om mee te doen!

Als je mee wilt trainen bij onze jeugdclub, is de minimum voorwaarde dat je de jeugdcursus met goed gevolg hebt afgesloten. Tot je veertien jaar bent moet je nog klimmen en zekeren onder begeleiding van een volwassene. Dat kan een van je ouders zijn of onze trainers!

Dit betekent dat je klimt tijdens de jeugdtrainingen, wanneer er trainers aanwezig zijn. Ouders die willen zekeren dienen wel in het bezit te zijn van een zekerbewijs (te behalen middels een ouder-kind cursus) of zelfstandig klimmer te zijn via onze basiscursus.

Vanaf veertien jaar mag je na akkoord van de jeugdbegeleider zelfstandig klimmen en zekeren in de klimmuur, maar houden we natuurlijk altijd een oogje in het zeil.

Bij elke vestiging hebben we andere tijden en afspraken over de trainingsgroepen bij de jeugdclub. Neem voor meer informatie daarom contact op met de vestiging van jouw keuze.

Amsterdam Haarlem De Uithof Hollands Spoor Rotterdam

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega‚Äôs is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info