fbpx

kennismakingsles

Heb je nog nooit geklommen en lijkt het je leuk om de uitdaging van onze klimmuur aan te gaan? Volg dan een kennismakingsles en maak kennis met deze super leuke sport!

Klimmen is een spannende sport waarbij je tot grote hoogte stijgt. Er moet natuurlijk wel iemand zijn die je kan zekeren,  dus moet je een volwassene meenemen om mee te helpen bij de kennismakingsles. De volwassene blijft op de grond en zorgt voor het tegengewicht voor jou aan het andere uiteinde van het touw. Als je met een klein groepje komt, is het handig om per 2 kinderen 1 volwassene mee te nemen. We hebben in de verschillende vestigingen klimwanden tot wel 21 meter hoog. Hoe hoog kom jij??

De kosten voor een kennismakingsles zijn € 20,50 per kind. De volwassenen betalen verder niets. Deze prijs is inclusief instructie, klimmateriaal en ongeveer 2 uur klimmen. Exclusief speciale klimschoenen (eventueel te huur voor € 4,- per paar) en de horeca. Neem soepel zittende kleren en stevige sportschoenen mee, zeg maar wat je draagt met gymles op school, dan zit je zo aan de top!

Amsterdam Haarlem De Uithof Hollands Spoor Rotterdam

reserveer online

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info