fbpx

kinderfeestje

We hebben bij de klimmuur een super spannend en leuk feestje voor kinderen. Samen met je ouders en andere begeleiders ga je aan de slag en klim je tot grote hoogte. We leren jullie ouders en begeleiders hoe zij jullie veilig kunnen zekeren en jullie natuurlijk hoe je goed kunt klimmen. Als iedereen alles begrijpt en goed toe kan passen, kun je op ontdekkingstocht de hal in. Op allerlei wanddelen kun je vervolgens tot wel 16 meter hoog klimmen. Super spannend! Durf jij de uitdaging aan?

Een kinderfeestje kost € 24,50 per kind. Dit is inclusief instructie, materiaal en het klimmen. Voor soepel zittende kleding en gymschoenen of (schone )sneakers mogen jullie zelf zorgen. Ook de pannenkoeken, limonade en diploma voor de kinderen zijn inbegrepen. Een volwassene betaalt niets. Per 2 a 3 kinderen dient er één volwassene mee te komen om te (leren) zekeren. Kinderfeestjes duren inclusief pannenkoeken ongeveer 2 ½ uur.

Bij Klimmuur Den Haag de Uithof kun je nu een combinatie met Speleo-Adventure boeken.
Deze combinatie is extra voordelig en komt uit op € 27,50 per kind.

Amsterdam Haarlem De Uithof Hollands Spoor Rotterdam

reserveer online

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info