fbpx

zelf klimmen

Heb je de smaak van het klimmen helemaal te pakken? En heb je de jeugdcursus met succes afgerond? Kom dan bij ons langs!

Tot je veertien jaar bent moet je nog klimmen onder begeleiding van een volwassene. Zekeren mag tot veertien jaar alleen tijdens de jeugdclub. Dit betekent dat je klimt tijdens de jeugdtrainingen, wanneer er trainers aanwezig zijn. Ouders die willen zekeren dienen wel in het bezit te zijn van een zekerbewijs (te behalen middels een ouder-kind cursus) of zelfstandig klimmer te zijn via onze basiscursus.

Vanaf veertien jaar mag je na akkoord van de jeugdbegeleider zelfstandig klimmen en zekeren in de klimmuur, maar houden we natuurlijk altijd een oogje in het zeil.

We hebben in de verschillende vestigingen wanden tot 21 meter hoog, variërend van liggende wanden tot spectaculaire daken. Als je nog niet in staat bent om zelfstandig te klimmen en zekeren, volg dan eerst een kennismakingsles (onder begeleiding van een volwassene) of schrijf je in voor de jeugdcursus. (vanaf 10 jaar)

Bij de verschillende vestingen lopen ook lokale klim en boulder competities. Super leuk om mee te doen!

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info