Kerstkaart

Beste klimmer,Vanuit de Klimmuur, Beest Boulders en het Lab wensen we jou een fijne kerst!!We hadden dit graag met jullie in onze hallen willen vieren, maar helaas zijn we tijdelijk gesloten tot 14 januari 2022.

We hadden enorm gehoopt open te kunnen blijven en vinden sport superbelangrijk! We hebben enorm genoten om jullie enthousiast en fanatiek te zien klimmen/boulderen bij ons. We gaan jullie dan ook enorm missen in deze periode en hopen jullie dan ook snel weer in de hal te zien. Tijdens de vorige lockdown hebben een hoop mensen ons gesteund door hun abonnement actief te laten. We zijn hier enorm dankbaar voor!

Afgelopen week heb je van ons een e-mail gekregen omtrent je incasso abonnement. Heb je deze niet gekregen, stuur dan een mailtje naar: incasso@deklimmuur.nl. Speciaal voor de mensen die hun incasso abonnement actief laten in de lockdown, hebben we iets leuks georganiseerd! Hopelijk kunnen jullie allemaal bij de fotoshoot komende week aanwezig zijn.

Wil je hier geen gebruik van maken en toch liever je abonnement tijdens de lockdown pauzeren, dan kan dit. Stuur hiervoor een e-mail naar: incasso@deklimmuur.nl. Vergeet niet je voor- en achternaam, pasnummer en hal van afsluiten hierin te benoemen. Let op: Je incasso-abonnement is dan gepauzeerd totdat we weer open kunnen. Vanaf dat moment wordt je incasso-abonnement automatisch geactiveerd.

We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen (via de corona pagina op de website en Instagram/facebook). En mail ons met eventuele vragen. Hopelijk kunnen we snel weer open!

We wensen iedereen veel sterkte de komende tijd en namens het gehele team; blijf gezond en let een beetje op elkaar! Samen komen we deze periode te boven. We hopen jullie dan ook snel weer in de hal terug te zien!

Liefs,

Team De Klimmuur, het Lab en Beest

Neem contact op

Wil je contact met één van onze vestigingen?
Vul dan ons contactformulier hier onder in.