Klimwinkel de Klimmuur

Bij de Klimmuur hebben we een specialistische klimwinkel met een zeer uitgebreid assortiment aan klimmaterialen waaronder: klimschoenen, klimgordels, hardware en touwen. Maar ook voor magnesium, pofzakken, films, topo’s kunt u bij ons terecht. We verkopen onder andere de bekende klimmerken Scarpa, Boreal, La Sportiva, Edelrid, Black Diamond, Five Ten en Mammut. Een groot voordeel is dat als je op zoek bent naar schoenen, dat je ze uitgebreid kunt passen en testen op onze wanden.

Kortom, klimspullen nodig? Kom naar de Klimmuur!

Klimwinkel specialist de Klimmuur

Neem een kijkje naar ons zeer uitgebreide assortiment aan klimmaterialen
Starterset
Hier vind je alle informatie voor het aanschaffen van de starterset.

Alles wat je als beginnende klimmer nodig hebt om zelfstandig indoor te kunnen klimmen vanaf 197,50. De starterset bestaat uit een gordel, klimschoenen, belay master, zekermateriaal (ATC), een pofzak en een bol magnesium. Daarnaast bieden wij bij de aanschaf van de starterset 4x gratis entree voor de klimmuur óf 10% korting over de gehele set.

Klimschoenen
Hier vind je alle informatie die je helpt bij het uitzoeken van de juiste klimschoenen.

Vind hier algemene informatie over klimschoenen. Wij geven je graag advies waar je op moet letten bij het uitzoeken en passen van klimschoenen. Je kan het beste naar een van onze hallen komen om de schoenen te passen en uit te proberen. Gebruik de klimschoenenwijzer om te bepalen welke klimschoenen je nodig hebt.

Klimgordels
Hier vind je alle informatie die helpt bij het uitzoeken van de juiste gordel.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een nieuwe gordel? Alle gordels zijn gemaakt om veilig mee te kunnen klimmen en zekeren. Ieder persoon heeft andere voorkeuren voor pasvorm. Daarom kun je het beste naar de winkel komen om een klimgordel te passen. Bekijk alvast de gordelwijzer om meer te lezen.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem een kijkje bij één van onze andere producten

Kennismakingsles klimmen

Maak kennis met klimmen
24,50 / 20,50
  • Leer klimmen en zekeren
  • Maximaal 1 uur instructie
  • Vanaf twee personen

Basiscursus klimmen

Leer zelfstandig klimmen
99,- / 79,-
  • Vier lessen van twee uur
  • Behaal zelfstandig klimcertificaat
  • Maand gratis klimmen na de cursus

Kinderfeestje

Een super spannend en leuk feestje
24,50
  • Een spannend en leuk feestje
  • Vanaf 4 kinderen
  • Inclusief pannenkoeken

Vestigingen

In welke vestiging wil je een winkelafspraak maken?

Amsterdam / Haarlem / de Uithof / Hollands Spoor / Rotterdam

Amsterdam Centraal

Onze vestiging in de hoofdstad van Nederland is een zeer uitgebreide, volledige en goed bezochte klimhal. Met voorklimwand, uitgebreide bouldermogelijkheden, buiten terras en een open dak!

Dijksgracht 2 – 1019 BS – Amsterdam

Haarlem

Klimmuur Haarlem is één van de eerste klimhallen die in Nederland geopend is en bestaat al sinds 1992! Haarlem is een hele grote en open klimhal met veel daglicht.

Spaarndamseweg 120 B – 2021 KA – Haarlem

Den Haag de Uithof

Klimmuur Den Haag de Uithof is de klimlocatie waar je binnen én buiten kunt klimmen! Met wanden tot wel 21 meter is de klimmuur super uitdagend voor beginner en gevorderde klimmer.

Jaap Edenweg 10 – 2544 NL – Den Haag

Den Haag Hollands Spoor

Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor is een unieke klimhal in Nederland. We hebben een ontzettend gave klimwand met een gezellig team die jou voorziet van instructie en cursussen.

Waldorpstraat 15 – 2521 CA – Den Haag

Rotterdam

Vlak bij het Kralingse Bos staat Klimmuur Rotterdam, de enige echte klimhal van Rotterdam. Met een hoogte van 17.5 meter en 51 touwen is dit één van de grootste klimhallen van Nederland.

Prinsenlaan 910 – 3062 CT – Rotterdam