fbpx

Klimmuur Den Haag de uithof zoekt bedrijfsleider

Ben jij een enthousiaste klimmer/boulderaar en wil van je passie je werk maken? Zoek je een zeer afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid én vrijheid?

Kun jij Klimmuur Den Haag – de Uithof verder ontwikkelen, samen met je team? Dan ben je op zoek naar deze functie!

De Klimmuur is een bedrijf door en voor klimmers. Gesticht in 1992 door klimmers en uitgegroeid tot een bedrijf met 5 klimhallen en 3 boulderhallen. Voor de klim- en boulderhal van Den Haag – de Uithof is nu een vacature voor bedrijfsleider (40 uur per week).
Als bedrijfsleider ben je hét gezicht van de hal en zorg je, samen met 2 assistent-bedrijfsleiders, voor het dagelijks reilen en zeilen van de hal, het aansturen van je team en de ontwikkeling en groei van het bedrijf.

Je werkdag
Geen dag is gelijk als bedrijfsleider van een klimmuur. Het ene moment sta je een klant te woord of geef je een instructie, het volgende moment denk je mee over het winkelassortiment. Later organiseer je een event of werk je je ideeën uit over het aantrekken van nieuwe klanten. Kortom: een zeer afwisselende en dynamische baan. Je krijgt veel verantwoordelijkheden terwijl je de vrijheid hebt in het plannen van je bezigheden, zowel qua werktijden als invulling van je dag. Doordat je niet alleen achter de schermen maar ook op de werkvloer staat heb je veel verbinding met je klanten en personeel, wat inspireert en motiveert om het bedrijf tot bloei te brengen.

Wie zoeken we?
Je bent een enthousiaste klimmer/boulderaar en wil van je passie je werk maken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet goed overzicht te houden. Je kunt zorgen voor een goede teamspirit en positieve werksfeer, en begeleidt je team zodat zij het beste uit zichzelf halen. Je bent ondernemend en zit vol ideeën en acties om het bedrijf een boost te geven. Je neemt graag het initiatief en pakt uitdagingen met beide handen aan. Ontwikkelingen en resultaten boeken geven jou voldoening.

Wat vragen we?
Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en enige jaren werkervaring waarin je soortgelijke verantwoordelijkheden en werkzaamheden hebt gehad. Je leert alle ins en outs van je team, de (assistent-)bedrijfsleiders van andere vestigingen en de rest van het Klimmuur-team.

Wat bieden we?
Een veelzijdige en dynamische functie met vele leermogelijkheden in een klim- en boulderhal. Doordat beide disciplines in deze hal aanwezig zijn heb je nóg meer afwisseling en mogelijkheden.
Daarnaast land je in een warm nest van zo’n 30 barmedewerkers, instructeurs en bouwers. Veelal klim(vrienden) die met liefde voor de sport met veel plezier hun werk doen. Zij zorgen dat je je snel thuis voelt en aan de slag kunt. De Klimmuur stimuleert en helpt jou om verder te groeien en je te ontwikkelen.
Naast een marktconform salaris krijg je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onbeperkt gratis klimmen, horeca- en winkelkorting en klimuitjes.

Enthousiast geworden?
Neem contact op met Youri Jansen op 06 816 637 57 of stuur een email (met je CV en motivatie) naar youri@deklimmuur.nl

 

< Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info