fbpx

Open dag – zondag 10 februari

Op zondag 10 februari organiseren we bij de klimhal-vestigingen van de klimmuur een open dag van 10.00 tot 18.00. Speciaal voor iedereen die nog nooit geklommen heeft en nu de ideale kans willen aangrijpen om kennis te maken met het spectaculaire sportklimmen! Nog nooit geklommen? Geen probleem! Een proefles kost deze dag slechts € 5,00 per volwassene inclusief de benodigde materialen. Kinderen dienen altijd onder begeleiding van een volwassene te komen (4 jaar of ouder, 2 a 3 kinderen per volwassene).

Tijdens de kennismaking leer je omgaan met de touwen, de hoogte en de veiligheid. Na een korte instructie ga ja op ontdekkingstocht de hal in tot grote hoogte! Natuurlijk blijven onze instructeurs je begeleiden en houden een oogje in het zeil.

Zorg wel dat je met minimaal 2 personen komt (nog beter is met 3 personen) met een maximaal gewichtsverschil van 15 kg. Reserveren is niet nodig! Kinderen dienen altijd onder begeleiding van een volwassene te komen (4 jaar of ouder, maximaal 2 a 3 kinderen per volwassene).

De open dag is bij de volgende vestigingen:

Klimmuur Haarlem
Klimmuur Rotterdam
Klimmuur Centraal (Amsterdam)
Klimmuur Hollands Spoor (Den Haag)
Klimmuur De Uithof (Den Haag)


< Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info