fbpx

Open klim avond – zaterdag 5 oktober

Op zaterdag 5 oktober organiseren we bij bijna alle vestigingen van de klimmuur een open klim avond van 19.00 tot 22.30. Speciaal voor alle volwassenen die nog nooit geklommen hebben en nu de ideale kans willen aangrijpen om kennis te maken met het spectaculaire sportklimmen! De kosten zijn deze avond slechts € 5,00 per volwassene inclusief de benodigde materialen.

Tijdens de kennismaking leer je omgaan met de touwen, de hoogte en de veiligheid. Na een korte instructie ga ja op ontdekkingstocht de hal in tot grote hoogte! Natuurlijk blijven onze instructeurs je begeleiden en houden een oogje in het zeil.

Zorg wel dat je met minimaal 2 personen komt (nog beter is met 3 personen) met een maximaal gewichtsverschil van 15 kg. Reserveren is niet nodig! We organiseren de open klim avond bij onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag!

de open klim avond is bij deze vestigingen:
Klimmuur Centraal Amsterdam
Klimmuur Den Haag de Uithof
Klimmuur Den Haag Hollands Spoor
Klimmuur Rotterdam

Wilt u alvast een plekje reserveren? Dat kan bij onze vestiging in Amsterdam en Rotterdam! Klik dan hier om te reserveren in één van deze vestigingen.

< Terug naar het nieuwsoverzicht

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info