Nieuws en agenda

104192769_3349321001787552_1834311068875598932_n

Abonnementen

I.v.m het coronavirus hebben we van half maart tot juli al onze deuren moeten sluiten, waarna vervolgens alle abonnementen zijn gepauzeerd. Dit betekende dat je niet hoefde te betalen zo lang de Klimmuur en zijn Boulderhallen gesloten waren.

Gelukkig is er ook goed nieuws en mogen we vanaf 1 juli weer open. Vanaf dat moment worden alle abonnementen weer geactiveerd.

Ambassadeurs t-shirt

Er waren de afgelopen periode veel hartverwarmende reacties van klimmers die ons bleven steunen in deze onzekere periode door het abonnement actief te laten! We willen jullie daar oprecht voor bedanken. Deze steun is essentieel voor ons om deze periode te overleven. Dank! Jullie ambassadeurs t-shirts liggen zo snel mogelijk voor je klaar in  de hal!

Ps. Als je geen abonnement hebt maar wel interesse hebt om ons te steunen door middel van een donatie (en natuurlijk het T-shirt) neem dan contact met ons op!

We mogen weer buiten sporten!

Vanaf maandag 11 mei mogen we weer buiten sporten!

En dat maken we mogelijk bij onze vestigingen in Rotterdam, Den Haag de Uithof, Klimmuur centraal en Het Lab Amsterdam. Wil je langs komen? Reserveren is verplicht, dus klik snel verder en maak een reservering.

Uithof

Nieuws 5

Nieuws
Gesloten

Nieuws 6