routebeschrijving de fabriek Haarlem

de fabriek Haarlem
Ben Viljoenstraat 1
2021 AA Haarlem
t: 023-5259997
e: haarlem@deklimmuur.nl
f: www.facebook.com/boulderhaldefabriek

grote kaart

Trein
Je verlaat het station aan de zijde Kennemerplein.Volg de doorgaande weg naar rechts. Vóór de brug over het Spaarne sla je linksaf. Je loopt nu op de Spaarndamseweg. Na 500 meter sta je bij Klimmuur Haarlem voor de deur, net voor de kruising met de Paul Krugerkade. Loop de Paul Krugerkade in. Na 100 meter zie je de Union Chocolade fabriek. De ingang van de boulderhal is bij de schoorsteen aan de Ben Viljoenstraat.

Auto
Vanaf de A9 neem je de afslag Haarlem. Volg de N200/A200 tot de T-splitsing aan het einde. Kies daar voor rechts. Bij de volgende T-splitsing sla je linksaf. Na 300 meter rij je over de brug over het Spaarne. Direct na de brug ga je rechtsaf. Na 500 meter zie je Klimmuur Haarlem aan je linkerhand. Sla meteen na Klimmuur Haarlem linksaf. Na 100 meter kun je linksaf het parkeerterrein van de Vomar op rijden. Parkeren is gratis. De ingang van de boulderhal is bij de grote schoorsteen aan de zijkant van het pand van de Union Chocoladefabriek.

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info