routebeschrijving Klimmuur Amsterdam – Centraal

Klimmuur Centraal
Dijksgracht 2
1019 BS Amsterdam
t: 020-4275777
e: amsterdam@deklimmuur.nl
f: www.facebook.com/klimmuuramsterdam/

grote kaart

Let op! De Oosterdoksdraaibrug is afgesloten. Ben je te voet of per fiets, volg dan de aangegeven bordjes.

Te voet:
Zorg ervoor dat je aan de achterkant van het Centraal Station staat. Met de rug naar het station ga je rechtsaf. Na tweehonderd meter steek je de weg over en loop je rechts langs het viaduct over de Ruijterkade. Aan het einde van de Ruijterkade ga je vervolgens rechtdoor de trap over. Na de trap loop je rechtdoor tot de tramhalte muziekgebouw. Bij de tramhalte gaat rechts een trap naar beneden, loop dan onder het spoor door en je staat bij de Klimmuur.

Per fiets:
Vanaf de noordkant van het CS rij je over de Piet Heinkade rechtdoor tot over de brug. Je gaat bij de eerste gelegenheid sla je linksaf en fiets je langs de kade en cafe Delirium. Na cafe Delirium sla je linksaf en ga je vervolgens rechtdoor onder 2 tunnels door. Aan het einde vind je aan de rechterkant Klimmuur Centraal.

Vanaf de zuidkant van het CS ga je over de Prins Hendrikkade voorbij de IJ-tunnel. Je volgt de bocht in de weg en bij het scheepvaartmuseum ga je recht uit de Kattenburgerstraat in. Vervolgens kom je over een brug. Direct na de brug en voor het spoor sla je linksaf de Dijksgracht op. Die rij je uit en aan het einde vind je Klimmuur Centraal.

Per Tram:
Vanaf het Centraal Station vertrekken er 2 trams richting de Klimmuur. Lijn 25 richting de Passengers terminal en lijn 26 richting Ijburg komen beide langs de Klimmuur. Uitstappen bij halte muziekgebouw. Bij de tramhalte gaat een trap naar beneden, loop dan onder het spoor door en je staat bij de Klimmuur.

Voor Automobilisten:

Vanaf heden is de Dijksgracht autoluw. Dat betekent dat hier niet meer geparkeerd mag worden. Laden en lossen en mensen ophalen en brengen kan nog wel.  We adviseren om de parkeergarage onder het ODE te gebruiken. Deze parkeergarage ligt op 3 minuten lopen van Klimmuur Centraal.

Indien u iemand wil brengen of halen is Klimmuur Centraal als volgt te bereiken:

Vanaf de noordkant van het CS rij je over de Piet Heinkade langs de Passagiers Terminal Amsterdam (vanaf het station in oostelijke richting). Je gaat bij de eerste gelegenheid rechtsaf de Kattenburgerstraat in. Daarbij ga je onder het Spoor door. Direct na het spoor heb je rechts de Dijksgracht. Die ga je in en aan het einde vind je de Klimmuur.

Vanaf de zuidkant van het CS ga je over de Prins Hendrikkade voorbij de IJ-tunnel. Je volgt de bocht in de weg en bij het scheepvaartmuseum ga je recht uit de Kattenburgerstraat in. Vervolgens kom je over een brug. Direct na de brug en voor het spoor sla je linksaf de Dijksgracht op. Die rij je uit en aan het einde vind je de Klimmuur.

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info