routebeschrijving Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor

Klimmuur Den Haag – Hollands Spoor
Waldorpstraat 15
2521 CA Den Haag
t: 070-3883764
e: hollandsspoor@deklimmuur.nl
f: www.facebook.com/deklimmuurhollandsspoor

grote kaart

Trein:
Klimmuur Hollands Spoor ligt zoals de naam al doet vermoeden gelegen naast het station Den Haag Hollands Spoor. Nadat je met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) bent aangekomen op Hollands Spoor loop je door de witte tunnel naar de achterkant van het gebouw. Hierna ga je direct links en volgt u de stenen muur. Aan het einde van deze stenen muur zie je aan uw linker hand een wit gebouw. In dit gebouw zit de Klimmuur gevestigd. Eenmaal binnen loop je om de roltrap heen en ziet u de ingang van de klimhal.

Auto:
Ook met de auto is De Klimmuur Hollands Spoor goed te bereiken. Op de snelweg volg je de A12 richting Den Haag. Neem afslag 3 en sla bij de stoplichten linksaf. Je komt over een viaduct bij het Rijkswijkseplein. Ga rechtdoor over het Rijkswijkseplein en houdt rechts aan. Na de spoorwegtunnel komt slaat u rechts af de Waldorpsstraat op. Na 100 meter bevindt zich aan uw rechterhand de Klimmuur (in het globe gebouw). Rij nog 200 meter verder en ga met een brug omhoog. Halverwege deze brug ligt aan uw rechterhand het parkeerdek voor bezoekers van the globe.

 

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info