fbpx

cursus

Naast losse kennismakingslessen biedt de klimmuur twee verschillende cursussen toprope klimmen aan. In beide cursussen worden de leerlingen genormeerd en gecertificeerd opgeleid.

Jeugdcursus Indoor Sportklimmen K1 (t/m 15 jaar) K1: Zelfstandig toprope klimmen bij de vestiging van de klimmuur waar je de cursus hebt gevolgd.

Tijdens de jeugdcursus worden de volgende onderwerpen behandeld: – Klimmen op verschillende wanddelen; – Veilig zelfstandig zekeren met verschillende zekerapparaten; – Kennis en gebruik van de bij toprope klimmen behorende   materialen zoals gordel, karabiners, en klimschoenen; – Klimtechnieken.

De cursus wordt afgerond met het K1-diploma en bestaat uit acht lessen van één uur. De kosten bedragen € 79,00 per leerling. We hanteren een minimum van 10 deelnemers per keer.

Voor € 5,00 per leerling kan er een officiële registratie bij de branchevereniging klimsport worden aangeschaft. Dit is inclusief de bijbehorende magneetkaart.

Beginnerscursus Indoor Sportklimmen K2 (16 jaar en ouder) K2: Zelfstandig toprope klimmen in alle klimhallen in Nederland.

Tijdens de beginnerscursus worden de volgende onderwerpen behandeld: – Klimmen op verschillende wanddelen; – Veilig en zelfstandig zekeren met verschillende   zekerapparaten; – Kennis en gebruik van de bij toprope klimmen behorende   materialen zoals gordel, karabiners en klimschoenen; – Klimtouwen en valoefening; – Verschillende inbindmethodes: direct en indirect; – Klimtechnieken; – Verschillende manieren om grepen vast te houden,   rustposities en routelezen.

De beginnerscursus wordt afgerond met het K2-diploma. De cursus bestaat uit acht lessen van één uur en kost € 99,00 per leerling. We hanteren een minimum van 10 deelnemers per keer.

Voor € 5,00 per leerling kan er een officiële registratie bij de branchevereniging klimsport worden aangeschaft. Dit is inclusief de bijbehorende magneetkaart.

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info