fbpx

sportorientatie

De leerlingen die bij ons komen klimmen gaan vooral veel klimmen. Sport begint met plezier! Hierbij maken de leerlingen spelenderwijs kennis met de veelzijdigheid van de klimsport. Denk hierbij aan: kracht, balans, tactiek, vertrouwen, doorzettingsvermogen en samenwerking!

Groepen kunnen ook meerdere lessen volgen om zich te verdiepen in de klimsport. Hierbij gaan we vooral aan de slag met klimtechniek en leuke oefeningen. Daarnaast besteden we tijd aan diverse zeker en inbind methodes, het omgaan met de hoogte en materiaal kennis.

Kosten
De kosten bedragen €€ 8,50 per leerling per uur, met een minimum van €€ 127,50 per uur. Inbegrepen: alle benodigde materialen, instructie en het klimmen zelf. Als u liever heeft dat de leerlingen gezekerd worden door onze instructeurs, dan zijn de kosten €€ 12,50 per leerling per uur, met een minimum van € € 187,50 per uur. Prijzen zijn exclusief: klimschoenen en horeca. Vraag ons naar de exacte mogelijkheden en voorwaarden.

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info