ijsklimmen en sportklimmen

Wil je echt kennis maken met de klimsport in al zijn facetten? Dan is dit combi programma de ideale optie! Tijdens deze combi maken we kennis met zowel het indoor sportklimmen als het ijsklimmen.

Het programma start met een introductieles indoor sportklimmen. Tijdens de instructie leer je hoe je veilig kunt klimmen. Je leert omgaan met de touwen en hoe je elkaar moet beveiligen: het zekeren. De les duurt een half uur. De instructeur blijft er bij totdat er veilig geklommen kan worden. Daarna kun je zelf aan de slag en een poging wagen onze op onze 17 meter hoge klimwand boven te komen.

Na deze ervaring is het tijd om de kou te trotseren! Eerst volgt een uitleg over het materiaal en de do’s en don’ts van het ijsklimmen. Daarna gaan we zelf aan de slag met stijgijzers en ijsbijlen. We zetten een helm op een gaan heerlijk de kou in.

Na het ijsklimmen krijgen deelnemers warme chocomel met slagroom. Hierna kan er verder door geklommen worden op de klimmuur.

Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er in kleine groepjes op de ijswand geklommen kunnen worden en hanteren we een wissel programma met het muurklimmen. Neem voor maatwerk en een passend voorstel contact op met de klimmuur in Den Haag.

Kosten
De kosten bedragen € 49,50 per persoon. Inbegrepen zijn alle benodigde materialen, de instructie en het klimmen zelf.

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info