fbpx

Competities bij Klimmuur Centraal

Bouldercompetitie
Boulderen is klimmen zonder touw. Een paar passen boven de grond, soms iets hoger. Boulderen is de essentie van klimmen: kracht, techniek, inzicht en doorzettingsvermogen maken of je de boulder klimt…. of niet.
Om je klimniveau op te schroeven is er geen betere manier dan regelmatig te boulderen. Naast het feit dat je kracht en techniek toenemen is het ook een zeer sociaal aspect van de klimsport. Je bouldert vaak met anderen en stimuleert je elkaar om juist die ene lastige boulder te halen.

Elke 2 maanden zijn er zo’n 100 boulders beschikbaar van niveau 3 t/m 7+. Deze boulders kun je vinden aan de hand van onze overzichtelijke topo. Alles is beschikbaar en het instapniveau is zeer toegankelijk. Voor iedereen leuk om mee te doen!

De bouldercompetitie is gesponsord door La Sportiva. Elke 2 maanden wordt er een boulderevenement georganiseerd waarbij je mooie prijzen kunt winnen!

Kom een keer klimmen of boulderen in Centraal en doe mee met onze competitie!

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info