fbpx

basiscursus klimmuur Amsterdam Centraal

De basiscursus is een gedegen manier om te leren klimmen, en ook nog eens een heel goedkope manier. En dat is niet gek, vanuit de klimmuur stimuleren we graag dat iedereen in de basis goed opgeleid wordt. Maar eerst iets over de opleiding zelf.

De basiscursus bestaat uit vier lessen, waarin naast het klimmen de verschillende manieren van zekeren aan bod komen, materialen besproken worden, en waarin natuurlijk aan aandacht gegeven wordt aan de verschillende klimtechnieken. Deze cursus wordt afgesloten met het certificaat K2 van de Branchevereniging Klim Sport, hetgeen betekent dat je zelfstandig kunt klimmen bij alle klimcentra in Nederland.

De cursus kost € 99,00. Deze prijs is inclusief de entree, de lessen en de materialen die je nodig hebt. Als je de cursus afsluit met het diploma K2, krijg je van de klimmuur in de maand aansluitend aan de cursus de entree gratis (dat is wel exclusief de huur van de materialen). Je hoeft dus de maand na de cursus geen entree te betalen en kun je veel komen klimmen!

Elke 1e maandag van de maand starten er 2 nieuwe cursussen, de een om 18:30 en nog een om 20:30. Op de 1e vrijdag, zaterdag en zondag van de maand start er een cursus om 19:30. Je kiest voor 1 dag en tijd en volgt dan de 4 lessen op rij.

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info