fbpx

basiscursus Klimmuur Hollands Spoor

De basiscursus is de manier om jouw carrière als sportklimmen te starten. De Klimmuur heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom besteden wij veel aandacht aan de inhoud en de uitvoering van deze cursus.

De basiscursus voor volwassenen start op iedere eerste maandag, woensdag en vrijdag van de maand. Al deze cursussen starten om 20:00u en duren tot ongeveer 22:00u.

Tijdens de cursus komen verschillende manieren van zekeren aan bod en er wordt natuurlijk aandacht gegeven aan de verschillende klim technieken. Deze cursus wordt afgesloten met het certificaat K2 van de Branchevereniging Klim Sport, hetgeen betekent dat je zelfstandig kunt klimmen bij alle klimcentra in Nederland.

De cursus kost € 99,00. Deze prijs is inclusief de entree, de lessen en de materialen die je nodig hebt. Als je de cursus afsluit met het diploma K2, krijg je van de klimmuur in de maand aansluitend aan de cursus de entree gratis (dat is wel exclusief de huur van de materialen). Je hoeft dus de maand na de cursus geen entree te betalen en kun je veel komen klimmen!

reserveer online

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info