fbpx

basiscursus Klimmuur Hollands Spoor

De basiscursus is de manier om jouw carrière als sportklimmer te starten. De Klimmuur heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom besteden wij veel aandacht aan de inhoud en de uitvoering van deze cursus.

De basiscursus voor volwassenen start iedere eerste week van de maand op verschillende dagen. Het actuele aanbod met startdata en tijden vindt je op de reserveringspagina.

Tijdens de cursus wordt veel aandacht gegeven aan veiligheid, komen verschillende zekermethodes aan bod en wordt natuurlijk aandacht gegeven aan klimtechniek. De cursus wordt afgesloten met het certificaat K2 (indoor toprope) van de Branchevereniging Klim Sport, hetgeen betekent dat je zelfstandig kunt klimmen bij alle klimcentra in Nederland.

De basiscursus kost € 99,00. Deze prijs is inclusief de entree, de lessen, de materialen die je nodig hebt. Heb je nog geen ledenpas dan betaal je nog €5,- registratiekosten. 

Na het behalen van je K2 certificaat krijg je van de klimmuur, aansluitend aan de cursus, een maand lang gratis entree! (dit is exclusief de huur van de materialen). Na de cursus kan je direct beginnen en lekker veel komen klimmen!

reserveer online

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info