fbpx

kennismakingsles klimmuur den Haag de uithof

Heb je nog nooit geklommen? Dan kun je bij Klimmuur Den Haag de Uithof een kennismakingsles volgen. Tijdens de instructie leer je hoe je veilig kunt klimmen. Je leert omgaan met de touwen en hoe je elkaar moet beveiligen: het zekeren. De les zelf duurt minimaal een half uur en maximaal een uur. De instructeur blijft er bij totdat er veilig geklommen kan worden. Daarna kun je zelf aan de slag! De instructeur houdt uiteraard een oogje in het zeil.

Kosten en aandachtspunten

– Een kennismakingsles voor volwassenen kost € 24,50 per persoon. Je moet met minimaal twee personen komen omdat je elkaar leert zekeren*. Het is nog beter als je met z’n drieën komt, zodat er één extra zekeraar is.

– De kosten voor een kennismakingsles kind zijn € 20,50 per kind – de volwassene betaalt niets! Zorg voor één volwassene per 1-3 kinderen, want die moet de kinderen (omstebeurt) gaan zekeren.

Maak van tevoren een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat er een instructeur voor je klaar staat. Reserveer online.

Wat moet je meenemen?
Soepele sportkleding en (schone) sportschoenen zijn voldoende om mee te beginnen. Volwassenen kunnen ook speciale klimschoenen huren voor een meerprijs van € 4,- per paar.

 

* Let op het gewichtsverschil tussen de deelnemers. Als er 2 volwassenen komen waarbij het verschil meer dan 15 kg is, kan de lichtere persoon de zwaardere persoon niet zekeren. Een volwassene kan wel altijd een kind zekeren.

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info