fbpx

Jeugdclub klimmuur den Haag

De Jeugdclub in Den Haag staat open voor iedereen die wil en/of kan klimmen. We trainen op zaterdag van 10:00u tot 12:00u en woensdag van 17:00u tot 19:00u. 

Een proefles kost slechts €7,50! 

Proefles gedaan en wil je graag op klimmen en meetrainen? De volgende stap is dat je zult moeten leren zekeren (als je dat nog niet kan). En dat kan met onze Jeugdcursus!

Jeugdcursus

Ben je al 10 jaar of ouder en wil je leren klimmen? Dan kun jij je inschrijven voor de Jeugdcursus. Je leert hier hoe je veilig kan klimmen en zekeren. De meeste kinderen doen dit in 4 lessen van 2 uur. Heb jij je zekerbewijs gehaald dan krijg je van ons een maand gratis klimmen cadeau en mag komen trainen bij de JGDCLB!

JGDCLB

Ben jij 10 jaar of ouder en heb je je zekerbewijs? Dan kun je meedoen met onze Jeugdclub. Je kunt op twee momenten trainen: zaterdag van 10:00 tot 12:00 en woensdagmiddag van 17:00-19:00. In de trainingen leer je beter klimmen onder begeleiding van onze trainers, kun je zelf bepalen welke routes je gaat klimmen en maak je nieuwe vrienden. Je kunt één of twee keer per week meedoen. Ben je echt fanatiek? Dan helpen we je ook op weg naar klimwedstrijden.

Naast de normale trainingen, organiseren we eens in de zoveel tijd klimtripjes naar andere hallen en hebben we ook ongeveer één keer per jaar een groot slaapfeest in de hal waarbij we de boel ’s nachts flink op de kop zetten!

Communicatie

Via de e-mail houden we je op de hoogte van alle activiteiten die er georganiseerd worden tijdens of buiten de lessen. Je kunt denken aan wedstrijden, klimmen in België/Frankrijk, gastlessen, klimuitstapjes, klimspelcircuit etc. Hartstikke leuk dus! Ook geannulleerde lessen i.v.m. vakanties worden per e-mail gecommuniceerd. Ontvang je géén mails (ook niet in je spam)? Mail ons en we checken je gegevens!

Contact JGDCLB de Klimmuur

E-mail: jeugdclub.denhaag@deklimmuur.nl

Telefoon: 070-3599229

Kosten

Proefles: €7,50 

Jeugdcursus: €79,00

JGDCLB 1x trainen per week: €43,50 per maand per automatisch incasso.

JGDCLB 2x trainen per week: €48,00 per maand per automatisch incasso.

(Prijzen onder voorbehoud.)

 

Je kunt alle informatie over de JDGCLB ook nalezen in deze PDF.

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info