fbpx

Jeugdclub klimmuur den Haag

De Jeugdclub in Den Haag staat open voor iedereen die wil en/of kan klimmen. We trainen op zaterdag van 10:00u tot 12:00u en woensdag van 17:00u tot 19:00u. 

Een proefles kost slechts €7,50! 

Proefles gedaan en wil je graag op klimmen en meetrainen? De volgende stap is dat je zult moeten leren zekeren (als je dat nog niet kan). En dat kan met onze Jeugdcursus!

Jeugdcursus

Ben je al 10 jaar of ouder en wil je leren klimmen? Dan kun jij je inschrijven voor de Jeugdcursus. Je leert hier hoe je veilig kan klimmen en zekeren. De meeste kinderen doen dit in 4 lessen van 2 uur. Heb jij je zekerbewijs gehaald dan krijg je van ons een maand gratis klimmen cadeau en mag komen trainen bij de JGDCLB!

JGDCLB

Ben jij 10 jaar of ouder en heb je je zekerbewijs? Dan kun je meedoen met onze Jeugdclub. Je kunt op twee momenten trainen. Elke zaterdag van 10:00u tot 12:00u komen we bij elkaar om gezellig te klimmen. Hier leer je beter klimmen onder begeleiding van onze trainers, kun je zelf bepalen welke routes je gaat klimmen en maak je nieuwe vrienden. Daarnaast hebben we op woensdag van 17:00u tot 19:00u een groep enthousiaste klimmers die graag nog meer willen leren. Deze groep traint hard zodat ze zichzelf verbeteren en zelfs mee kunnen doen met wedstrijden.

Naast de normale trainingen, organiseren we eens in de zoveel tijd klimtripjes naar andere hallen en hebben we ook ongeveer één keer per jaar een groot slaapfeest in de hal waarbij we de boel ’s nachts flink op de kop zetten!

Buiten klimmen

De Jeugdclub Den Haag werkt samen met de NKBV. Hierdoor is het mogelijk om op een verantwoorde manier met de jeugd buiten te klimmen. Af en toe organiseren ze een klim-weekend speciaal voor de jeugd. in bv. België of Frankrijk. De ene keer slapen we in een hut en de andere keer kamperen we vlakbij een klimgebied. Om mee te mogen met deze klimweekenden moet je lid zijn van de NKBV.

Communicatie

Via de e-mail houden we je op de hoogte van alle activiteiten die er georganiseerd worden. Je kunt denken aan wedstrijden, klimmen in België/Frankrijk, gastlessen, klimuitstapjes, klimspelcircuit etc. Hartstikke leuk dus!

Contact JGDCLB de Klimmuur

Jeugdclubtrainers: Jelle van Leeuwen, Ronja Visser, Dennis Charite, Frank Dalhuisen, Wanda Stuster, Lotte Hartkamp en Myrthe Willemsen.

Jeugdcursus instructeur: Dennis Charite

e-mail: jeugdclub.denhaag@deklimmuur.nl

telefoon: 070-3599229

Kosten

Proefles: €7,50 

Jeugdcursus: €79,00

JGDCLB 1x trainen per week: €42,50 per maand per automatisch incasso.

JGDCLB 2x trainen per week: €46,00 per maand per automatisch incasso.

 

Je kunt alle informatie over de JDGCLB ook nalezen in deze PDF.

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info