fbpx

kinderfeestje Klimmuur Den Haag

Ben je bijna jarig? Lijkt het je leuk om een kinderfeestje te geven bij de klimmuur? Goed idee!

We hebben bij de klimmuur een super spannend en leuk feestje voor kinderen. En alleen bij ons in Den Haag de Uithof hebben we een toffe Combi-deal waarbij je kunt komen klimmen en ook in de spannende Speleo-Adventure kunt duiken!

Samen met je ouders en andere begeleiders krijg je eerst instructie over het klimmen bij de klimmuur. We leren jullie dan natuurlijk hoe je veilig en goed kunt klimmen. Jullie moeten natuurlijk wel weten hoe je de touwen moet bedienen voordat je naar boven kunt klimmen. Als jullie het allemaal begrijpen en goed toe kunnen passen, kun je op ontdekkingstocht de hal in. Op allerlei wanddelen kun je vervolgens tot wel 20 meter hoog klimmen. Super spannend! Durf jij de uitdaging aan?

Wanneer jullie uitgeklommen zijn en hebben gekozen voor de combinatie met Speleo-Adventure staat de volgende uitdaging klaar… Lukt het om door de donkere gangen de uitgang te vinden van ons gangenstelsel?
Ook hier starten we eerst met een (korte) uitleg voor de begeleiders voordat op avontuur gegaan kan worden.

Na het klimmen en eventueel de Speleo-Adventure is het natuurlijk wel erg fijn als je even bij kunt komen van de inspanning. Wij zorgen voor een tafel met pannenkoeken en limonade voor jullie. Onze tafeltjes en stoelen staan midden op de klimvloer. Je kunt dus tussen de klimmers in nagenieten van het feestje. Als afsluiting van het feestje krijg je van ons nog een diploma mee. Een mooi bewijs van jouw top-prestatie!

Een kinderfeestje Klimmen kost € 24,50 per kind. Kies je voor de combinatie met de Speleo-Adventure dan betaal je €27,50 per kind. Dit is inclusief instructie, zekeringsmateriaal en het klimmen en Speleo-Adventue bij de Combi-deal. Ook de pannenkoeken, limonade en een diploma zijn inbegrepen.

Let op: Per 2 a 3 kinderen dient er één volwassene mee te komen om hen te zekeren. Voor hen betaal je niks!

Kinderfeestjes kunnen geboekt worden op maandag t/m zaterdag overdag en op de zondag kan evt. alleen in overleg met ons. 

Wil je geen pannenkoeken? Ook goed natuurlijk! Een kinderfeestje zonder de extra’s kost € 20,50 per kind.

Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. De enige uitzondering is het meenemen van een verjaardagstaart. Laat je ons dat van tevoren dan wel even weten?

reserveer online

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info