fbpx

klimmen, boulderen en trainen bij Klimmuur Den Haag

Klimmen

Bij Klimmuur Den Haag is het aanbod voor het klimmen zeer uitgebreid, zowel voor de beginner als voor de gevorderde klimmer. De wanden variëren van iets kortere liggende wanden tot de lange overhang van bijna 22 meter hoogte. Daarnaast kan je er zowel binnen en buiten voorklimmen en topropen.

Binnen kun je verdeeld over 45 touwen kiezen uit ongeveer 140 routes variërend in moeilijkheidsgraad tussen de 3 en 8a. Buiten hangen ook nog eens zo’n 25 routes verdeeld over 16 touwen.

Voor (bijna) het eerst en wil je gewoon een keertje klimmen?
Neem dan een kennismakingsles of vier je kinderfeestje in de hal!

Wil je een cursus doen waarmee je je klim- en zekerbewijs haalt?
Volg dan de basiscursus voor volwassenen of de jeugdcursus (10+). 
Voor kinderen (4+) is er, samen met een volwassene, de mogelijkheid om de ouder-kind cursus te volgen, waarin het kind leert klimmen en de ouder leert zekeren.

Voorklimmen of technieklessen?
Wil je graag op weg geholpen worden om je klimniveau op te krikken of leren voorklimmen? Kijk dan bij ons cursusaanbod.

Boulderen

Boulderen is klimmen zonder touw. Een paar passen boven de grond, soms iets hoger. Boulderen is de essentie van klimmen: kracht, techniek, inzicht en doorzettingsvermogen maken of je de boulder klimt…. of niet.

Om je klimniveau op te schroeven is er geen betere manier dan regelmatig te boulderen. Naast het feit dat je kracht en techniek toenemen maakt het sociale aspect het boulderen ook heel aantrekkelijk. Je bouldert vaak met anderen en dat stimuleert je om juist die ene lastige boulder te halen.

In onze vestiging hebben we een ruim aanbod aan boulders verdeeld over 6 circuits in oplopende moeilijkheidsgraad en een doorlopende bouldercompetitie voor degenen voor wie het wedstrijdelement stimulerend werkt. Elke ronde heeft een looptijd van zo’n twee maanden. Je kunt meedoen op elk niveau.

Trainen

Er wordt vaak gezegd dat de beste training voor klimmen, veel klimmen is. Wil je specifieke aspecten ontwikkelen dan kun je naast veel klimmen en boulderen ook heel goed trainen met de verschillende trainingsfaciliteiten die wij bieden. Campusboard, pegboard, hangboards en monkeybar zijn slechts enkele van de aanwezige middelen om een stuk sterker te worden!

Buitenwand
Buiten klimwand klimmuur Den Haag de Uithof

 

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info