fbpx

Cursus en training bij Klimmuur Den Haag

Wil je zelfstandig leren klimmen en zekeren?

Dan is de basiscursus’(18+) of de jeugdcursus (10-18 jaar) jouw eerste stap! Na 4 lessen mag je zelfstandig verder met deze sport!

Het is ook mogelijk voor ouders en kinderen om samen een ouder-kind cursus te volgen. We leren de volwassene dan zekeren en het kind klimmen. 

 


Onderstaande cursussen zijn voor zelfstandige klimmers die verder willen in de klimsport:

 

—> Basis Techniek Training

Heb je je klimbewijs en kun je wel wat techniektips gebruiken om een hoger klimniveau te bereiken? Dan is deze training voor jou!

Voor wie?
Zelfstandige klimmers (basiscursus afgerond) die tegen allerlei vragen aanlopen met betrekking tot het verbeteren van hun techniek. Het is bedoeld voor de beginnende klimmer met een niveau t/m 5c. Het is aan te raden na de basiscursus eerst enkele weken zelfstandig te klimmen voordat je aan deze cursus meedoet.

Klimpartner is niet noodzakelijk, sluit gezellig aan!

Wat leer je?
We behandelen onder andere voetplaatsing, balans, indraaien, lichaamszwaartepunt, diagonaal en frontaal klimmen. Ook meer mentale aspecten als inlezen, tactiek en overwinnen van angst komen aan bod.

Prijs: €36,50 voor 4 lessen; dit is excl. entree en materiaalhuur

Data & aanmelden: Op onze reserveringspagina vind je de data en kun je je aanmelden. Dat kan natuurlijk ook bij de bar in de hal. De training gaat door bij een minimum van 4 deelnemers.

 

—> Gevorderden Techniek Cursus

Tijdens deze cursus zoeken we echt naar iedere individuele ontwikkelpunten. Immers; hoe verder je al ontwikkeld bent, hoe meer maatwerk er vereist is.
Klimtactieken, een introductie over trainingsopbouw, diverse klimtechnieken verder uitgewerkt; en ook hier natuurlijk; blessures voorkomen.
En bovenal: hoe blijft het leuk?

Wanneer: bij voldoende inschrijvingen plannen we een cursus; inschrijven kan aan de bar. Of mail naar uithof@deklimmuur.nl met je klimpasnummer.

Prijs: € 60,00; dit is exclusief entree en materiaalhuur

Duur: 4 lessen
Niveau: vanaf 6a/6b

 

—> Indoor Voorklim Cursus

Tijdens deze cursus maak je kennis met de basisvaardigheden van het voorklimmen; zekeren, valoefeningen, touwverloop, setjes klippen etc.
We richten ons hierbij op het voorklimmen in klimhallen.
Ondanks dat je met deze cursus niet meteen zelfstandig in de rots kan voorklimmen, wordt er wel een goede basis gelegd om verder te kunnen groeien in deze richting.

Prijs: € 99,- voor 4 lessen van 2,5 uur. De prijs is exclusief entree en materiaalhuur; uiteraard wel inclusief de benodigdheden voor het voorklimmen zoals touwen en setjes

Duur: 4 lessen van 2,5 uur
Niveau: vanaf 5b

Data & aanmelden: Op onze reserveringspagina vind je de data en kun je je aanmelden. Dat kan natuurlijk ook bij de bar in de hal. De training gaat door bij een minimum van 4 deelnemers.

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info