fbpx

ouder-kind cursus

 

 

Deze cursus is bedoeld voor volwassenen en kinderen die regelmatig samen willen komen klimmen. De volwassene leert hoe je veilig en zelfstandig mag zekeren en het kind/de kinderen kunnen klimmen. Het is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

 

De cursus bestaat uit 3 lessen. De precieze data en tijden kun je zelf bepalen in overleg met de klimmuur. Ze moeten wel binnen een periode van 2 maanden worden gevolgd.

 

Voorbereiding – Neem soepele sportkleding mee met een broek die over de knieën valt en (schone) sportschoenen. Als volwassene draag je makkelijk zittende kleding waar je een gordel over kunt aantrekken.

 

Na de cursus –  Na succesvol afronden van de 3 lessen krijgt de volwassene de Z2-status van de Branchevereniging Klimsport en mag daarna zelfstandig toprope een kind zekeren.
Dat betekent dat jullie voortaan als je wil komen klimmen niet meer hoeft te reserveren en alleen nog maar entree en zo nodig huur van het klimmateriaal hoeft te betalen (of koop een je eigen materiaal). De volwassene betaalt geen entree als deze alleen maar komt zekeren.

 

Prijs van de cursus:
€60  incl. 3 keer instructie en materialen voor ouder en kind. We brengen daarnaast €5,- registratiekosten in rekening. Daarvoor krijg je ook een pasje van de klimmuur waarop je cursus en vaardigheden worden geregistreerd en waarmee je korting krijgt in onze horeca.

 

Interesse? Reserveer online of bel ons!

 

 

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info