ijsklimmen

Bij Klimmuur Hollands Spoor in Den Haag hebben we een volstrekt unieke ijswand! Bij een continue temperatuur van min vijf graden celsius moet je flink aan de slag met stijgijzers, ijsbijlen en de hoogte voordat je het warm hebt. Als beloning smaakt de warme chocolademelk met slagroom nu echt lekker! Een ervaring om nooit te vergeten.

Wij raden aan om warme kleding mee te nemen. Een skibroek is ideaal, maar een stevige spijkerbroek volstaat ook. Daarnaast adviseren wij om zelf handschoenen mee te nemen. Dus… Warme kleren mee en op naar Klimmuur Hollands Spoor!

IJsklimmen kan al vanaf 14 jaar. Maar, we hebben niet heel veel materiaal voor de kleine mens. De kleinste beschikbare schoenmaat is 38. Kleine maten zijn verder beperkt beschikbaar dus contact opnemen met ons is raadzaam voor het boeken! Kinderen dienen altijd onder begeleiding van een volwassene langs te komen.

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info