fbpx

cursussen en trainingen Klimmuur Hollands Spoor

Bij de Klimmuur Hollands Spoor bieden wij cursussen en trainingen voor iedereen! Heb jij nog nooit geklommen maar het lijkt je zo gaaf dat je graag alles leert over veilig klimmen, volg dan een basiscursus bij ons in klimhal. Je hoeft niet perse een kennismakingsles te volgen voordat je start en je leert tijdens de cursus voldoende nieuwe klimmaatjes kennen dus is het mogelijk zonder klimpartner te beginnen. Elke eerste maandag, woensdag en vrijdag van de maand start er een cursus. Na de cursus kan je zonder afspraak langskomen en zelfstandig klimmen.

Klik op reserveren en begin zo snel mogelijk.

Kun je al veilig klimmen? Dan bieden wij allerlei leuke trainingen om je techniek en kracht te verbeteren. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vinden er verschillende workshops plaats waar aan je voor €5,- excl toegang aan mee kan doen. Hier hoeft niet voor gereserveerd te worden. Van techniek training tot Yoga alles is mogelijk. Vraag de medewerkers naar het huidige aanbod.

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info