fbpx

cursussen en trainingen Klimmuur Hollands Spoor

Bij Klimmuur Hollands Spoor bieden wij cursussen en trainingen voor iedereen! Heb jij nog nooit geklommen en wil je graag alles leren over veilig klimmen, volg dan een basiscursus bij ons in de hal.

Je hoeft niet perse een kennismakingsles te volgen voordat je aan een basiscursus start. Naast de essentiële veiligheidsaspecten en zekertechnieken, leer je ook allerlei nieuwe klimmaatjes kennen. Je kunt dus zonder ervaring of een klimpartner aan een basiscursus beginnen!

De cursussen starten altijd in de eerste week van de maand. Op de reserveringspagina vindt je de actuele startdata en tijden van de cursussen. Na het succesvol afronden van de basiscursus mag je zonder afspraak langskomen en zelfstandig klimmen!

Klik op reserveren en begin zo snel mogelijk!

Ben jij al bezit van je indoor toprope certificaat? Dan bieden wij allerlei leuke trainingen om je techniek en kracht te verbeteren. Check de reserveringspagina of vraag de medewerkers naar het huidige aanbod!

Tot snel!

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info