fbpx

kennismakingsles Klimmuur Haarlem

Heb je nog nooit geklommen? Dan kun je bij Klimmuur Haarlem een kennismakingsles volgen. Tijdens de instructie leer je hoe je veilig kunt klimmen. Je leert omgaan met de touwen en hoe je elkaar moet beveiligen: het zekeren. De les duurt ongeveer een half uur. De instructeur blijft er bij totdat er veilig geklommen kan worden. Daarna kun je zelf aan de slag! De instructeur houdt een oogje in het zeil.

Kosten en reserveren

Een kennismakingsles kost € 24,50 per persoon. Voor een kennismakingsles moet je met minimaal twee personen komen. Beter nog is als je met z’n drieën komt, zodat er één extra zekeraar is. Maak wel van tevoren een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat er een instructeur voor je klaar staat. Kinderen dienen onder begeleiding van een volwassene te komen.

De kosten voor een ouder-kind kennismakingsles zijn € 20,50 per kind (de volwassene betaalt niets!)

Wat moet je meenemen en waar moet je op letten?

Soepele sportkleding en (schone) sportschoenen zijn voldoende om mee te beginnen.

Let even op het gewichtsverschil tussen de deelnemers. Als er 2 volwassenen komen waarbij het verschil meer dan 15 kg is, kan de lichtere persoon de zwaardere persoon niet zekeren. Een volwassene kan wel altijd een kind zekeren.

reserveer online

Maak kennis met klimmen

Wil je het sportklimmen een keer uitproberen? Volg dan een kennismakingsles!

meer info

Bedrijfsuitje

Klimmen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Kom gezellig klimmen en bereik met jouw team de top. 

meer info

Kinderfeestjes

Vier je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons!

meer info